491 tő kábítószergyanús növényt találtak a rendőrök Bakonysárkányban

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Police.hu/

A rendőrök a kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket, valamint mérleget, őrlőt is lefoglaltak Bakonysárkányon. A nyomozók egy 37 éves férfit és egy 36 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak.

A kisbéri rendőrök 2021. június 13-án egy családi veszekedés kapcsán intézkedtek Bakonysárkányon. A rendőrök kiérkezésekor már csak a nő volt otthon, akin a kábítószer-fogyasztás tünetei voltak láthatóak. A rendőrök az udvaron kábítószergyanús növényeket is találtak, ezért szakértő közreműködésével folytatták az ellenőrzést.

Összesen 491 tő kendert találtak, ezen kívül a kutatások során már porciózott kábítószergyanús anyagokat, mérleget, őrlőket, és a kábítószer-fogyasztásához szükséges eszközöket is találtak, amit lefoglaltak a nyomozók. A 36 éves nőt a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt kimutatta a tiltott szer használatát. Őt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

A férfi ellen körözést rendeltek el, őt másnap 9 órakor fogták el a rendőrök. A kábítószerteszt vele szemben is pozitív eredményt jelzett. A nyomozók a 37 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Komáromi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növények hatóanyag tartalmát – tette közzé a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

Írj Te először kommentet "491 tő kábítószergyanús növényt találtak a rendőrök Bakonysárkányban"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*