Letették a Móri Radnóti Iskola új épületének alapkövét – Képek, látványtervek

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Nagy Pál/

Még a télen elkezdődtek a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola új épületszárnyának kivitelezési munkálatai.  Ennek keretében létesül teljesen új, korszerű épület az iskola főépülete mögött az ott lévő régi épületek helyén.

Az alapkőletételre ma délelőtt került sor. Az eseményen jelen volt Törő Gábor országgyűlési képviselő, Török Szabolcs a Székesfehérvári Tankerületi Központ Igazgatója, Fenyves Péter Mór polgármestere, Molnár Krisztián megyei közgyűlési elnök és Kajos Péterné az intézmény igazgatója.

Törő Gábor és Török Szabolcs mondott rövid beszédet a beruházásról. Elhangzott, hogy valamivel több mint 2 milliárd Ft-ba kerül a kivitelezés (a fehérvárcsurgói tagiskola infrastrukturális fejlesztésével együtt).

Az épületben új tornaterem létesül öltözőkkel, vizesblokkal. Kialakítanak egy modern, 100 fős előadótermet, négy tantermet, szaktantermeket, szertárakat. Új könyvtár és tanári szoba is lesz. A létesítmény akadálymentesítését is elvégzik – derül ki a kiosztott írásos anyagból.

Kajos Péternétől tudhattuk meg, hogy az időkapszulába egyebek mellett a megyei napilap mai számát, a Móri Kurírt, forintérmét, édességet (Sportszelet), a fejlesztésről készült szórólapot tettek.

                                                                        Nagy Pál

 

Néhány fotó az alapkőletételről, a beruházásról és látványtervek:

Korábbi cikkünk a beruházás indulásáról:

Februárban indul a Móri Radnóti Általános Iskola új épületének kivitelezése

 

Írj Te először kommentet "Letették a Móri Radnóti Iskola új épületének alapkövét – Képek, látványtervek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*