Nyit a Lamberg-kastély!

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

A Lamberg-kastély Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely az alábbi hasznos információkat tette közzé:

Kedves Látogatóink, Olvasóink!

Örömmel tudatjuk, hogy a járványügyi korlátozásoknak enyhítésének köszönhetően a Lamberg-kastély végre ismét megnyitja kapuit a közönség előtt!

2021.május 4-től az alábbiak szerint várunk Mindenkit:

Az épületekbe (a Lamberg-kastélyba és telephelyeire) kizárólag a koronavírus ellen védett személyek (védettségi igazolvánnyal rendelkezők), valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorúak léphetnek be. Ezt minden alkalommal a bejáratoknál ellenőrizzük.

Az épületekben a koronavírus ellen védett személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára a maszk viselése nem kötelező. Ettől függetlenül hálásak leszünk, ha az egyéni felelősségvállalást előtérben tartva viselik a védőmaszkot az intézmény területén.

A Radó Antal Könyvtár a fent leírtak szerint várja ismét az olvasókat, a már jól megszokott nyitvatartási időben. Részlegenként (felnőtt- és gyermek) egyszerre 4-4 fő tartózkodhat a könyvtárban, ide nem értve a 10 év alatti kiskorúakat. Az esetlegesen ezáltal kialakult várakozási idő miatt megértésüket és türelmüket köszönjük.

Emellett továbbra is működik majd a Könyvtárterasz az eddigi módon, hogy ne csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők juthassanak olvasnivalóhoz.

A Folyóirat-olvasó ezután sem látogatható, így internetezésre és az újságok helyben olvasására továbbra sincs lehetőség.

A Móri Emléktár és Művészeti Kiállítás is újra várja a látogatókat a megadott tárlatvezetési időpontokban, szintén a fent leírt feltételekkel.

A közösségi tereink látogatására és használatára (állandó csoportok működése, terembérlet, stb.) is újra van lehetőség, de ezek feltételeiről érdeklődjenek a Művelődésszervező iroda munkatársainál.

A nyitvatartási időpontokat és az elérhetőségeinket megtalálják honlapunkon: www.lambergkastely.hu

Várjuk Önöket! Várunk Benneteket! ”

 

Forrás:Facebook

Írj Te először kommentet "Nyit a Lamberg-kastély!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*