Vértes Rallye 2020: Mór lesz a központja az országos bajnokság futamának

Népszerű ajánlatok

/ifj. Fogarasi Attila a versenyautójában – Fotó:Nagy Pál/

Sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön délelőtt a Taxi4 Vértes Rallye 2020 megrendezéséről, melynek Mór lesz a központja, és amelyet 2020. október 10-11. között bonyolítanak le.  A verseny a rallye országos bajnokság futama.

A részletekről Törő Gábor  országgyűlési képviselő,  Lakatos Róbert főszervező, Dr. Istvánfalvi Dávid Mór Város alpolgármestere, Arany Tamás Mór Város Önkormányzata Kulturális, Oktatási és Sportbizottságának elnöke, valamint ifj. Fogarasi Attila móri rali versenyző számolt be.

Lakatos Róberttől megtudhattuk, hogy kb. 150 páros részvételére számítanak, a teljes hazai élmezőny itt lesz várhatóan a Rally1, Rally2 és Historic kategóriákban.

Törő Gábor és Dr. Istvánfalvi Dávid – mint elmondták – nagy eseménynek tartják ezt a város életében. Örültek a szervezők megkeresésének, első pillanattól támogatták az országos futam megrendezését. Reményüket fejezték ki, hogy ez egy hosszabb távú együttműködés kezdete. Nagy gondot fordítanak majd a járványügyi előírások betartására.   Arany Tamás véleményével csatlakozott hozzájuk. Hozzátette: jól illeszkedik a futam a Móri Bornapok sportprogramjához is, hisz időben nagyon közel van hozzá.

“Én örülök ennek a legjobban” – ezt már ifj. Fogarasi Attilától hallottuk, aki nagy reményekkel indul, szeretne hazai pályán a Rally2-ben dobogóra kerülni.  Ő a tájékoztató végén egy rögtönzött kis bemutatót is tartott a sajtó képviselőinek.

A verseny pontos programjával később jelentkezünk.

Fotó:Nagy Pál

Írj Te először kommentet "Vértes Rallye 2020: Mór lesz a központja az országos bajnokság futamának"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*