Utánpótlás Vidékbajnok lett a móri teniszező, Gombás Péter

Népszerű ajánlatok

/A képen a móri Gombás Péter/

Újabb nagy móri sportsikerről számolhatunk be. Gombás Szabolcs – Gombás Péter teniszező édesapja – tájékoztatott bennünket alábbiakról:

“2020-ban a Magyar Tenisz Szövetség Szentesen rendezte az utánpótlás Vidékbajnokságot. A rendkívül rangos eseményre az ország minden részéről több száz versenyző érkezett. A két hétig tartó versenyt az U-18-as korosztály kezdte.

Gombás Péter Mórról – aki a Móri Táncsics Mihály Gimnázium tanulója, és már óvodás kora óta versenyszerűen teniszezik – az országos ranglista 11. helyéről az első kiemeltként vágott neki a versenynek.

Az első két nap a csapatbajnokság mérkőzései zajlottak. A Fehérvár Kiskút Teniszklub első számú játékosaként, a Nyíregyháza csapatát győzték le, majd következett Szeged.

A döntőben a Sopron csapatától vereséget szenvedve a nagyon értékes 2. helyet szerezték meg és ezzel bejutottak az augusztusi országos döntőbe.

Ezután az egyéni és páros versenyszámok következtek. Péternek Riskó Roland (Nyíregyháza) párjával először a páros versenyszámot sikerült megnyerni, majd párostársa ellen a döntőben 6:4,1:6,6:2 arányban az egyéni győzelmet is megszerezte.

Ebben a hónapban már több versenye nem lesz, de augusztusban szinte minden héten pályára lép. Lesz egy 1. kategóriás ranglista verseny Budapesten, majd az országos bajnokság és két nemzetközi ITF torna is a tervek között szerepel.”

Fotók:Gombás Szabolcs

Írj Te először kommentet "Utánpótlás Vidékbajnok lett a móri teniszező, Gombás Péter"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*