Téged is vár a Hétkúti Tekergő élménylabirintus Móron

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Nagy Pál/

2018. júniusában nyílt meg Mór és környéke első élménylabirintusa a városban, Hétkúton. Hogy van érdeklődés rá, azt már az akkori első délután is mutatja, hisz sokan keresték fel a tujarengeteget, sőt: még sorban állás is volt!

A Möllmann Ház régóta sokat tesz a város és a környék turizmusáért, az utóbbi évtizedekben színes programok, rendezvények ötletgazdája és megvalósítója.

Lehetne sorolni? Ezúttal egy újabb attrakcióval rukkoltak elő!

Mint Möllmann Günterné, a Möllmann Ház tulajdonos elmondta, másfél évtizede ültette a móri kertészet az akkor még pici fákat, aztán ők vásárolták meg a területet. Törték a fejüket, mi legyen vele. Még a kivágás is szóba került, de aztán jött az ötlet egy labirintus megvalósítására.

Már “csak” ki kellett várni, hogy több méter magasra nőjenek a tuják, no meg persze gondozni is kellett őket.

Idén pedig ritkítottak, kialakították az ösvényeket (melyek sok helyen szinte alagutat képeznek), és – hogy izgalmasabb, érdekesebb legyen a látogatás, kalandozás a rengetegben – mesefigurákat helyeztek el.  Összesen tíz van belőlük, ezeket “kell” megtalálniuk a látogatóknak.

Ez utóbbit már Möllmann Esztertől tudtam meg, aki elmondta, hogy a hivatalos átadás előtt is voltak már csoportjaik, és jelentkeztek már be hozzájuk jó néhányan.

Hogy kiknek ajánlják? Tulajdonképpen mindenkinek, de főképp gyermekes családoknak, nagyszülőknek unokákkal, iskolai csoportoknak, erdei iskolásoknak, nyugdíjas csoportoknak…

A hét minden napján mehetünk hozzájuk, annyit viszont érdemes tudni, hogy előzetes bejelentkezés szükséges! Belépőjegyet a Hétkúti Wellness Hotel recepcióján válthatnak a “tekeregni” vágyók.

Kérdésemre azt is elmondták, hogy a Hétkúti Tekergő élménylabirintus nem kevesebb, mint kb. 120 méter hosszú, 35 méter széles. Lehet tehát bolyongani…

Ha már itt tartunk, tanúsíthatom: jól el lehet tévedni! De aggodalomra nincs ok, hisz több kijárat is van.   Próbálják ki!

A belépődíjakról és egyéb hasznos információról ide kattintva tájékozódhatnak:

http://hetkut.hu/hetkuti-wellness-hotel-mor/hetkuti-tekergo

Jó szórakozást kíván minden látogatónak a Möllmann Ház!

                                                             Nagy Pál

fotók:Nagy Pál

2018-06-23

Cikkünk először fenti időpontban jelent meg!

Írj Te először kommentet "Téged is vár a Hétkúti Tekergő élménylabirintus Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*