Erre emlékszik? – “Rendőrökre támadt egy pszichiátriai beteg Móron”

Népszerű ajánlatok

/A Móri Szakrendelő – Fotó:Nagy Pál – A kép illusztráció/

Csaknem tragédiával végződött az alábbi, 2002-ben történt eset Móron. A sajtó így számolt be róla akkor:

Rendőrökre támadt egy pszichiátriai beteg Móron

Salgó László vezérőrnagy, országos főkapitány meglátogatta a megsebesített kollégákat

Mór (MTI) Salgó László vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány kedden meglátogatta a Móri Városi Kórházban ápolt két rendőrt, akiket egy pszichiátriai kezelés alatt levő beteg hétfőn életveszélyesen megsebesített; a két rendőr azóta már jobban van.

Az országos rendőrfőkapitány köszönetét mondott a két fiatal rendőrnek a helytállásért, pénzjutalomban részesítette őket, valamint megköszönte a móri kórház orvosainak a szakszerű, gyors, életmentő beavatkozást.

A móri rendőrkapitányságtól hétfő délután a mentősök kértek segítséget egy pszichiátriára beutalt beteg elszállításához. A helyszínre érkezett egyenruhásokat a férfi megtámadta, s egy szerszámnyélre erősített késpengével az egyik rendőrt a mellkasán, a másikat az arcán megsebesítette.

A szúrást követően az erősen vérző rendőrök állampolgári segítséggel megfékezték és megbilincselték a szurkálót, akit a mentők a Fejér Megyei Szent György Kórház zárt osztályára vittek.

A két rendőrt életveszélyes állapotban szállították a ri Városi Kórházba, ahol megoperálták őket. Már mindketten túl vannak az életveszélyen.”

 

Forrás:Library.hungaricana.hu/Kelet-Magyarország, 2002. november (62. évfolyam, 255-279. szám) / 2002-11-06 / 258. szám

Írj Te először kommentet "Erre emlékszik? – “Rendőrökre támadt egy pszichiátriai beteg Móron”"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*