Útlezárás: baleset Mór és Bodajk között a 81-es főúton

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Czupár Norbert Móri Önkormányzati Tűzoltóság/

Csókakő térségében két teherautó ütközött.

Közúti közlekedési baleset történt 2020. április 23-án 13 óra 14 perc körül a 81-es számú főút 21-es kilométerszelvényében, Csókakőnél, ahol eddig tisztázatlan körülmények között két teherautó összeütközött, és az egyik jármű felborult.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Kerülni Bodajk érintésével lehetséges.

Kérjük, vezessenek óvatosan!

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A Katasztrófavédelem  közleménye:

2020.04.23. 13:45

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy pótkocsis kamion a 81-es főúton, Mór térségében. A jármű rakományának egy része a szántóföldre borult.

A balesethez a székesfehérvári hivatásos, a móri önkormányzati és a bodajki önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Czupár Norberttől, a  Móri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnokától megtudtuk, hogy az egyik teherautó defektet kapott, a másik pedig elkerülte az ütközést a manőverrel – a szerk.

 

FRISSÍTÉS:

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. április 23-án kora délután a 81-es számú főút 21-es kilométerszelvényében két teherautó összeütközött. A rendőrök 18 óra 38 perckor befejezték a baleset helyszínelését és a műszaki mentést, Csókakőnél újra zavartalan a főút forgalma.

2020. 04. 23., cs – 18:45

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó:Czupár Norbert Móri Önkormányzati Tűzoltóság

Írj Te először kommentet "Útlezárás: baleset Mór és Bodajk között a 81-es főúton"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*