Lakossági vízmérők leolvasása – a Fejérvíz Zrt. felhívása

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció/

A Fejérvíz Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján – idézzük:

“Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében – munkatársaink, valamint saját és hozzátartozói egészségének védelmében is – 2020. március 16-tól kezdődően a lakossági vízmérők leolvasását bizonytalan ideig szüneteltetjük.

Kérjük szíveskedjenek az ehavi leolvasási ütemezéshez köthető vízmérőiket leolvasni, és a mérőállást bejelenteni idekattintva elektronikus ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy ügyfélszolgálataink alább felsorolt elérhetőségein, vagy 2020. április 20-ig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a mérőállás bejelentése április 20-ig nem történik meg, ennek elmaradása esetén vízdíjszámlánkban a számlázott mennyiséget a megelőző egy év átlagfogyasztása alapján állapítjuk meg.

Székesfehérváron 22/535-808-as, vagy a 22/535-877-es telefonszámokon, vagy e-mailben a vizdijszamlazas@fejerviz.hu, számlázási ügyfélszolgálat@fejerviz.hu címre: Cserkész u., – Kertalja u. – Szent Flórián körút által közrefogott terület, Belváros, Kadocsa u. – Olaj u. közötti terület, Lehel u., Zsolt utca, Csala és Kisfalud településrészeket érintően.

Bicskei ügyfélszolgálatunknak a 80/200-345, és a 22/565-103 telefonszámokon, vagy a fejerviz_bicske@fejerviz.hu címre: Baracska, Bicske bekötési mérők, Gyúró, Kajászó, Szárliget, Tordas településeket érintően.

Kőszárhegyi ügyfélszolgálatunknak a 80/200-344 és a 22/363-088 telefonszámokon vagy a fejerviz_khegy@fejerviz.hu címre: Füle, Enying, Enying-Balatonbozsok, Enying-Kabókapuszta, Polgárdi, Polgárdi-Kiscséripuszta településeket érintően.

Polgárdi településen a lakáson kívülről elvégezhető, rádiós modullal ellátott vízmérők leolvasását és a társasházi főmérők leolvasását változatlanul elvégezzük. Amennyiben a rádiós modullal rendelkező mellékvízmérők leolvasása bármilyen műszaki hiba vagy egyéb ok miatt nem lehetséges, a leolvasást a felhasználási helyen a rendkívüli helyzet miatt nem végezzük el, a hiba felderítését, esetleges javítását is későbbi időpontra halasztjuk. Ebben az esetben vízdíjszámlánkban a számlázott mennyiséget a megelőző egy év átlagfogyasztása alapján állapítjuk meg.

Ercsi ügyfélszolgálatunknak a 80/919-003 és a 25/505 -810 telefonszámokon, vagy a fejerviz_ercsi@fejerviz.hu címre: Ercsi III., Ráckeresztúr településeket érintően.

Móri ügyfélszolgálatunknak a 80/200-343 és a 22/562-104-es telefonszámokon vagy a fejerviz_mor@fejerviz.hu címre: Csákvár, Mór bekötési mérők településeket érintően.

Sárbogárdi ügyfélszolgálatunknak a 80/919-004 és a 25/460-101 telefonszámokon, vagy a fejerviz_sbg@fejerviz.hu címre: Dég, Dég-Újtelep, Felsőkörtvélyes, Hantos, Igar-Vámszőlőhegy, Kislók, Középbogárd, Nagyhörcsök, Nagykarácsony, Sárhatvan, Sárkeresztúr, Sárszentágota, Soponya, Szabadegyháza Vajta településeket érintően.

Kérjük felhasználóink megértését és segítségét!

FEJÉRVÍZ ZRt.”

 

Forrás:fejerviz.hu

Írj Te először kommentet "Lakossági vízmérők leolvasása – a Fejérvíz Zrt. felhívása"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*