Önt is várja Móron a Dreska-Gáztrió Kft. Szerelvénybolt és Fürdőszoba Szaküzlete

Népszerű ajánlatok

Dreska-Gáztrió Kft. – Szerelvénybolt és Fürdőszoba Szaküzlet

Mór, Wekerle utca 21.

Telefon: (30) 290 7494

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: a nevem Dreska Zoltán, a Dreska-GázTrió Kft. Szerelvénybolt társ-ügyvezetője.

Társaságunk üzemelteti 2019. december 5. óta Móron a Wekerle Sándor utca 21. szám alatt található szerelvényboltot.

Édesapám Dreska Mihály már évtizedek óta víz, gáz és fűtésszereléssel foglalkozik és ezer szállal kötődik a szakma gyökereihez.

Öcsém Dreska András néhány éve édesapám nyomdokaiba lépve ugyancsak ezt a területet erősíti, így a szakértelem adott egy jó üzlet működtetéséhez.

2019-ben úgy döntöttünk, hogy új szintre helyezzük a családi vállalkozásunkat és nyitunk egy üzletet, ahol a lakosságot és a szerelőket is szakszerűen, megfelelő körülmények között és minőségben tudjuk kiszolgálni épületgépészeti és egyéb háztartási termékekkel.

Üzletünket családi vállalkozásként működtetjük ennek megfelelő családias légkörben, barátságos, szakszerű kiszolgálással várjuk minden kedves érdeklődőt, vásárlót egyaránt, kiegészítve a csak kisvállalkozásokra jellemző rugalmassággal az ügyféligények kielégítése terén.

Tevékenység

Az üzlet decemberi nyitása óta minden téren próbálunk az Ön igényeinek megfelelő választékot biztosítani. A hagyományos víz-, gáz- és fűtésszerelési anyagokon, segédanyagokon, szerszámokon, szanitereken, felszereléseken és berendezéseken kívül elérhetőek horganyzott, PVC és réz csövek, valamint, idomok, csapok, csaptelepek és azok alkatrészei.

Radiátorok, lefolyó csövek, idomok (PVC,KG,PE) stb.

Ezen kívül a mai kor igényeinek maximálisan megfelelő legmodernebb technológiákat képviselő anyagok ( gázszivárgás jelző, CO jelző-riasztó, szoba termosztátok ) is megtalálhatók a bolt választékában.

Megtalálható továbbá még a – teljesség igénye nélkül ­– az összes neves készülékgyártó (Ariston, Viessmann, Vailant, Saunier Duval, Biasi, Bosch) kondenzációs, turbós és kombi gázkazánja a különböző kivitelekben, ötrétegű alubetétes műanyag csövek és fittingek, illetve az ún. press-es idomok (mind az „U” mind pedig a „TH” rendszerekhez), melyekhez szerszámkölcsönzés szolgáltatást is nyújtunk.

Tekintse meg üzletünket személyesen is és győződjön meg széles választékáról munkatársaink szakértelméről, látogasson el hozzánk a Wekerle utca 21. szám alá!

Amit nem talál meg üzletünkben rövid határidővel beszerezzük!

Ha szállítási gondja van, Móron és környékén tudunk segítséget nyújtani.

Térjen be hozzánk és ismerje meg a Dreska-GázTrió Kft. tagjait és magas minőségű szolgáltatásait.

Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig:  7.30-16.30

                                         Szombat: 8.00-12.00

Facebook oldalunk aktuális akciókkal, ajánlatokkal: https://www.facebook.com/dreskagaztriokft/

E-mail: dreskagaztriokft@gmail.com

 

Írj Te először kommentet "Önt is várja Móron a Dreska-Gáztrió Kft. Szerelvénybolt és Fürdőszoba Szaküzlete"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*