Eladó családi ház Székesfehérváron, Öreghegy szívében

default

Népszerű ajánlatok

Eladó családi ház Székesfehérváron, Öreghegy szívében!

Székesfehérváron, az Öreghegy szívében, a háromágú Millenniumi emlékmű közelében eladó egy impozáns, családi ház. Az ingatlan csendes, családi házas környezetben található, ahol a nyugalom és a madárcsicsergés garantált.

A bruttó 474 m2-es (nettó 338 m2) ház egy 1421 m2-es, parkosított telken helyezkedik el, amely két utcára nyílik, és többállásos parkolóval rendelkezik.

Az ingatlan 2006-ban teljes felújításon és bővítésen esett át. A falak Porotherm 30-as téglából épültek, 8 cm-es külső hőszigeteléssel. Két külön bejáratú lakás található benne, mindegyik külön gázkazánnal és gázórával felszerelve, így az épület energiafelhasználása belefér a rezsicsökkentett kedvezményes árkategóriába.

A ház modern felszereltséggel rendelkezik, mint például kamera rendszer, automata öntözőrendszer, robotfűnyírók és okosotthon vezérlő. A kertben fenyőfák, óriás virágú hibiszkuszok, hortenziák, kerti pavilon, sütögető, kerti tó koi pontyokkal és tavirózsákkal teszik még vonzóbbá az ingatlant.

Az első és a második szint külön bejárattal rendelkezik, két teljesen különálló lakrészt biztosítva, amelyeket igény szerint egybe lehet nyitni.

Itt érdeklődhet:

Duna House Mór,   8060 Mór, Dózsa György utca 8/A  –   Telefon: +36 22 877 134 és    +36 30 967 0201

Bővebben – további képekkel:

https://antal-maria-magdolna.dh.hu/ingatlan/HZ057194/elado-haz-fejer-megye-szekesfehervar-oreghegy

(X)

Írj Te először kommentet "Eladó családi ház Székesfehérváron, Öreghegy szívében"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*