Csatlakozz Te is! Közös játékok a Kresz-parkban

Népszerű ajánlatok

Hasznos, követendő kezdeményezés indult el Móron, melyet Hajdu Márk kezdeményezett, tett közzé tegnap a Facebookon.  Azóta már jó néhányan megosztották.

Közzétesszük. Reméljük, ezzel is segítjük, hogy még több emberhez eljusson, és sok érintett szülő csatlakozzon hozzá. Íme:

Közös játékok a Kresz-parkban

Évek óta napi szintű, lelkes látogatói vagyunk a Kresz-parknak, és az alábbi két mondatot hallom a leggyakrabban a homokozó környékén: „A fenébe, már megint otthon felejtettük a játékokat” és „Anya, én az ő játékával akarok játszani!”. Akinek van, vagy egykor volt kisgyereke, tudja, hogy a homokozójátékok kérdése komoly ügy, és nem érdemes tréfálni vele.

Több beszélgetés alapján gondoltunk egyet, és bedobva a család összes homokozójátékát és egy remélhetőleg strapabíró dobozt, mától megtaláljátok a Kresz parkban a közös játékok dobozát, így:

– Nem kell otthonról játékokat cipelni és tárolni.

– Nem baj, ha nem tervezetten jössz a parkba és elfelejted a játékokat

– Több, „nem saját” és ezért izgalmas játékot találnak a picik.

Légyszíves, ha csak tehetitek, csatlakozzatok és bővítsétek a készletet, ami pedig elhasználódik, szelektáljátok bátran!

Tudom, hogy van némi veszélye annak, hogy szembesülnünk kell a valósággal és egy nap lába kél az egésznek, ezt a kockázatot vállaljuk, még ha nem is túl nagy értékekről van szó… Csak remélni merem, hogy a valóságunk már más, és alapvetően becsületes, közösségért tenni akaró emberek alkotják.  🙂

Jó játékot, ott tali!”

Képek forrása: Facebook

Írj Te először kommentet "Csatlakozz Te is! Közös játékok a Kresz-parkban"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*