Akikre büszke a város (+Képek)

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

Mór Város Önkormányzata június 13-án csütörtökön délután tartotta az “Akikre büszkék vagyunk” ünnepséget a Wekerle Szabadidőközpontban.

Itt a városban működő iskolák azon tanulóit és felkészítőiket köszöntötték, akik kiemelkedő sikereket értek el tanulmányaikban vagy sportban, kulturális tevékenységben.

Mindazok meghívást kaptak, akik országos, megyei, netán körzeti versenyeken öregbítették a város hírnevét.

Az önkormányzat ajándékait Fenyves Péter polgármester, Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester, valamint Arany Tamás, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság elnöke adta át. Ezt megelőzően rövid táncos műsort láthattak a résztvevők, majd Fenyves Péter köszöntötte a megjelenteket.

A Táncsics Mihály Gimnáziumból, a Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból, a Petőfi Sándor Általános Iskolából, a Radnóti Miklós Általános Iskolából, a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskolából, a Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából, a Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI-ből, valamint a Pászti Miklós AMI-ból érkezett  diákok sok száz kiemelkedő sikert értek el.

Ezeket az eredményeket jutalmazta a város oklevéllel és ajándékutalvánnyal. A tanulók sikereinek jelentős részéről (ha tudomásunkra jutott) már korábban írtunk.

A jutalmazottak névsorát, eredményeiket és felkészítőik nevét a következő napokban iskolánként megjelentetjük.

Néhány kép az eseményről:

Fotó: Nagy Pál

Írj Te először kommentet "Akikre büszke a város (+Képek)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*