Örökbefogadó és adománygyűjtő napot rendez az ASKA állatotthon március 15-én

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay.com/

Nyílt örökbefogadó és adománygyűjtő napot rendeznek Székesfehérváron az ASKA állatotthonban március 15-én, pénteken 9.00 és 13.00 óra között. Ezen a napon nem kell időpontot foglalni, bárki mehet, aki szeretne hazavinni egy új családtagot, vagy szívesen támogatná kölyök-, illetve felnőtt táppal a menhelyet.

21. születésnapját ünnepli az ASKA, azaz az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány. Az alkalom tiszteletére március 15-én, pénteken 9.00 és 13.00 óra között nyílt örökbefogadó napot rendeznek, melyre az érdeklődő gazdijelölteknek nem kell időpontot foglalniuk. A Homoksori telepen nagyon sok kölyök- és felnőtt kutya várja, hogy szerető, gondoskodó családba kerüljön.

Aki új kutyust szeretne, annak érdemes elmennie és körülnéznie, hiszen az adoptálással nem csak a saját családjának okoz nagy örömet, hanem segíti az állatotthont is. Ugyanezen program keretében köszönettel fogadják a támogatásokat, most a száraz kölyök- és felnőtt tápnak látják leginkább hasznát.

Sok szeretettel várnak minden kedves gazdijelöltet és támogatót! Érdeklődni a 0630/903-8218 vagy a 0630/206-5372-es számokon lehet.

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Örökbefogadó és adománygyűjtő napot rendez az ASKA állatotthon március 15-én"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*