A Lemezcentrum Mór aktuális ajánlatai (+Képek)

Népszerű ajánlatok

Ereszrendszer egészen a terasztól az ipari létesítményekig

Belsőperemes

Külsőperemes

Szögletes

Fényes és Matt RAL színekben

Alumínium és acél kivitelben

Moduláris cserepeslemez, 3 féle mintázat, 21 féle szín

A moduláris cserepeslemez választásának számos előnye van, amelyek miatt érdemes lehet megfontolnod, ha tetőfedést tervezel.
Íme néhány kulcsfontosságú előny:

Gyors és egyszerű telepítés: A moduláris cserepeslemezek előre gyártott elemekből állnak, így a telepítésük gyorsabb és kevesebb munkaerőt igényel, mint a hagyományos cserép esetében.

Könnyű súly: Ezek a lemezek jelentősen könnyebbek a hagyományos tetőfedő anyagoknál, így kevesebb terhelést jelentenek a tetőszerkezetre, és gyakran nincs szükség megerősítésre.

Időjárásállóság: A moduláris cserepeslemezek ellenállnak az extrém időjárási viszonyoknak, mint a szélsőséges hőmérsékletek, erős szél és jégeső.

Hosszú élettartam: Az anyagok minősége és a gyártási folyamatok biztosítják, hogy a moduláris cserepeslemezek évtizedekig tartósak maradjanak.

Esztétikai változatosság: Széles választékban kaphatóak különböző színekben és mintákban, így könnyen illeszkednek a különböző építészeti stílusokhoz.

Ezek a tulajdonságok teszik a moduláris cserepeslemezt vonzó választássá sokak számára, különösen új építésű vagy felújítandó ingatlanok esetében.

Lemezcentrum Mór

8060 Mór, Deák Ferenc u. 119.

Telefon: 06 70 503 7476

E-mail: lemezcentrummor@gmail.com

Facebook oldalunk friss hírekkel, akciókkal, ajánlatokkal IDE KATTINTVA!

Írj Te először kommentet "A Lemezcentrum Mór aktuális ajánlatai (+Képek)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*