Takács Boglárka tovább javítaná az országos csúcsot 60 méteren

Népszerű ajánlatok

/Takács Boglárka 2024. február 17-én Nyíregyházán- Fotó: Facebook/Budapesti Honvéd Sportegyesület/

Takács Boglárka a hétvégén rendezett atlétikai fedett pályás országos bajnokságon 60 és 200 méteren is magyar csúcsot döntött Nyíregyházán, de előbbiben úgy érzi maradt még, ezért tovább javítana a rekordon.

A BHSE versenyzője szombaton saját rekordján faragott egy századot, vasárnap pedig Orosz Irén 1982-ben felállított, 23.61 másodperces rövid pályás országos csúcsát adta át a múltnak 200 méteren (23.56 mp).

“Jó döntés volt, hogy a 200-as távon is rajthoz álltam, a 60-on elért 7.20 másodperc azonban szerintem tovább javítható. Erre lesz lehetőségem hamarosan, hiszen többek között közeleg a skóciai fedett pályás világbajnokság is” – idézte a 22 éves sprintert a hazai szövetség (MASZ) honlapja.

Takács azt is megjegyezte, hogy talán a tavalyi budapesti vb hatására, de elmondása szerint sokan kimentek szurkolni a Nyíregyházi Atlétikai Centrumba.

Takács Boglárka legközelebb pénteken, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) berlini ezüst kategóriás versenyén áll rajthoz, majd március 1. és 3. között a Glasgowban sorra kerülő fedett pályás vb-n is indul.

-MTI-

A móri atléta legutóbbi sikereiről, csúcsdöntéseiről itt írtunk:

Takács Boglárka: újabb országos csúcs, újabb aranyérem!

Írj Te először kommentet "Takács Boglárka tovább javítaná az országos csúcsot 60 méteren"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*