Személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a rendőrség Móron

Népszerű ajánlatok

/A képen a Móri Rendőrkapitányság – Fotó: Nagy Pál/

Napok óta különböző hírek, félinformációk, találgatások terjednek Móron arról, hogy bűncselekmény történt a Velegi úti lakótelepen.

Hozzánk olyan – nem hivatalos – információk jutottak el, mely szerint  egy férfit raboltak ki pénteken este vagy éjszaka, elvették a pénzét, a tettes/eke/t  elfogták a rendőrök, akik a lakóktól is érdeklődtek szemtanúkat keresve.

Helybeliek azt is tudni vélik, hogy az áldozatot kivitték az erdőbe. Egyik olvasónk tájékoztatása szerint ő látta, amint bilincsben vittek el a rendőrök valakit a lakótelepről.

Az üggyel kapcsolatban írásban megkerestük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát, akiktől az alábbi választ kaptuk ma délelőtt:

„Elektronikus úton a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatához érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Ön által eset kapcsán egy 2024. február 10-án reggel, egy férfi tett bejelentést a rendőrségre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított, amely válaszadásunkkal egyidejűleg is folyamatban van, ezért az ügyről bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban.”

Amennyiben a rendőrségtől a későbbiekben bővebb tájékoztatást kapunk, közzétesszük – a szerk.

Írj Te először kommentet "Személyi szabadság megsértése miatt nyomoz a rendőrség Móron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*