Móri sikerek

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/Móri SE/

A Móri Sport Egyesület Facebook oldalán számolt be arról, hogy a szép sikereket értek el hétvégén:

Mint írták, a  hagyományosan Fejér Vármegyei Labdarúgó Szövetség által rendezett műfüves teremtornán vett részt 3 korosztályuk, nevezetesen az U13,U16,U19-es csapataik.

Az U13-asok meggyőző játékkal győzedelmeskedtek, 4 győzelem mellett, csupán egy döntetlen csúszott be, így veretlenül lett győztes Varga Balázs és Végvári Ádám csapata! A torna válogatottjába Szedlacsek Máté és Pusztavámi Márton került be!

A középső korosztály (U16) körmeccses szisztémában játszotta le a mérkőzéseket, 3 győzelem mellett egy vereség után az ezüstöt akasztották Rajos Zoltán és Szekeres Marcell tanítványai nyakába! A torna válogatottjába Iván Zsombor és Erni Kevin kerültek be!

A legidősebbek (U19) szintén végig tetszetős játékot bemutatva szerepeltek, ám a döntőben alul maradva Loi Krisztián együttese is ezüstérmet szerzett! A torna válogatottjába Kaiser Keszi és Paulik Barnabás kerültek be!

A nagyok mellett a legkisebbek is pályára léptek a szombaton, egy nagyon színvonalas Győrszentiván által rendezett tornán.

Az eredmények úgy alakultak, hogy 5 meccsből 4 győzelmet és egy döntetlent ért el csapatuk, kapott gól nélkül!

Az első helyről a gólkülönbség döntött, ezáltal a móri csapat került az első helyre, valamint a gólkirály is móri játékos lett Zsebők Benett személyében! Edző: Skuba Dániel.

Írj Te először kommentet "Móri sikerek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*