Országos döntőbe jutottak

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Móri Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola közösségi oldalán adta hírül, hogy újabb sportsikereket értek el tanulóik:

Mint írták, Fonyódon versenyeztek a kispályás floorball diákolimpia országos elődöntőjén.

A megyei versenyekről négy csapatuk jutott tovább a következő körbe, ahol több mérkőzésen tapasztalt, jégkorongos múlttal rendelkező ellenfelekkel is összemérték tudásukat. A 3-3 elleni játék a megszokott nagy küzdelem, és megállás nélküli hajtás mellett zimmermannos érmeket hozott.

A II. korcsoportos lányok (Finta Hanna, Keresztény Csenge, Vécsei Gréta, Forgó Miranda, Gál Miléna, Szilasi Léna) egészen a fináléig meneteltek, s a megszerzett ezüstéremnek köszönhetően az országos döntőbe jutottak.

A III. korcsoportos lányoknak (Gál Mira, Kalafatics Flóra, Kolozs Lili, Németh-Szávai Csenge, Fürész Petra, Peidl Norina) egy pici szerencse hiányzott, hogy véghez vigyék ugyanezt a bravúrt. Az elődöntőben egy hosszabbításban kapott, elkerülhető góllal maradtak alul, de a bronzmeccsre nagyon összeszedték magukat, s végül felállhattak a dobogó harmadik fokára.

Az I. korcsoportosok mezőnyében a lányok (Balogh Rebeka, Hoebeek-Kellner Auróra, Varsányi Zorka, Kalincsák Zita, Krausz Zsófia, Piller Gréta) ötödik, míg a fiúk (Purevdorj Erkhembayar, László Dávid, Zsebők Benett, Udvardi Alexander, Hippele József, Kovács Kadosa) hatodik helyezést értek el – fejeződik be híradásuk.

Írj Te először kommentet "Országos döntőbe jutottak"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*