Eltűnt a móri Bice-Bócáknak gyűjtött adomány egy része

Népszerű ajánlatok

A móri Bice-Bóca Egyesület Egyesület szomorúan adta hírül Facebook oldalán, hogy – vélhetően – valaki, vagy valakik ellopták a számukra egy jótékonysági rendezvényen gyűjtött pénz jelentős részét a szabadidőközpontban kihelyezett gyűjtődobozból.

Idézzük teljes bejegyzésüket annak reményében, talán előkerül a pénz, esetleg valaki látott valamit…:

“Csütörtökön nem mindennapi élményben volt részünk. Egy rangos, rendhagyó labdarúgó tornán vehettünk részt, ahol nem csak a foci, de az adományozás is előtérbe került.

Rendkívül hálásak vagyunk Arany Tamásnak, az esemény szervezőjének, hogy a Bice-Bócákra esett a választása, és a jelenlévők egyesületünket támogathatták. Azonban bármennyire is csordultig van a szívünk, mégis van, ami beárnyékolja örömünket.

A befolyt adományok egy része sajnálatos módon eltűnt.

A kihelyezett gyűjtődobozba bárki szabadon elhelyezhette a nekünk szánt összeget, sajnos azonban úgy tűnik, ezt valaki fordítva értelmezte…

Köszönjük mindazoknak, akik adományoztak, azonban úgy tűnik, a pénz jelentős részét talán sosem látjuk viszont.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy ez megtörténhetett, pedig tudjuk, milyen sok jóakaró ember szeretett volna hozzájárulni egyesületünk működéséhez.

Nagyra értékeljük a szándékot, a kezdeményezést egyaránt, és mindezek ellenére úgy gondoljuk, remek program volt. Reméljük, lesz még hasonló a jövőben. Még egyszer köszönet a szervezőknek, támogatóknak.

Amennyiben a becsületes megtaláló mégis úgy gondolja, hogy visszajuttatná a pénzt, elutalhatja nekünk, illetve egyesületünk címére is eljuttathatja az összeget.

Címünk: 8060, Mór, Bajcsy-Zsilinszky utca 1./A.

Számlaszámunk: 11736044-20004927-00000000 (OTP Bank).

Áldott, szeretetteljes ünnepi készülődést kívánunk!”

Forrás: https://www.facebook.com/bicebocaegyesulet

Írj Te először kommentet "Eltűnt a móri Bice-Bócáknak gyűjtött adomány egy része"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*