Fiatal móri csapat nyerte a Wekerle Kupát

Népszerű ajánlatok

Wekerle Sándor sportemberi teljesítménye is szóba került a Wekerle Kupa szombati megnyitóján Móron, amelyet születésnapja 175. évfordulója tiszteletére hirdetett meg a nevét viselő alapítvány és a Móri SE.

Arany Tamás móri képviselő, az önkormányzat Oktatási, Kulturális és Sport bizottsága elnöke és Nagy Sándor kuratóriumi tag köszöntötte a nevezett csapatokat a móri mazsorett lányok nagy sikerű fellépése után.

A helyszín stílszerűen a Wekerle Sándor Szabadidőközpont volt, ahol négy kispályás labdarúgó csapat mérte össze tudását és képességeit. Közülük egy csapat a kispesti Wekerletelepről érkezett, a többi csapat pedig Wekerle szülővárosa sportolói közösségeiből állt össze.

Minden korosztály képviseltette magát a lendületes, kifejezetten magas színvonalú, sok gólt eredményező küzdelemben. A 25 perces körmérkőzések során az utolsó meccsen dőlt el két móri csapat,-  az Ezerjó és a Móri SE között – a kupa sorsa, amelyet végül a fiatalabb korosztályba tartozók vihettek haza.

Valamennyi résztvevő emléklapban és egy üveg Wekerle emlékborban részesült, míg a nyertes csapat tagjai részére a Wekerle Kupa mellett egy-egy Wekerle emlékérmet is átadott Buza Ernő, a Wekerle Sándor Alapítvány kuratóriumi elnöke és Ruff Linda, a Móri SE elnök asszonya.

Eredmények:

1.helyezett és a Wekerle Kupa győztese –  Móri SE  5 pont

2. helyezett – MATA  4 pont

3. helyezett – Ezerjó  4 pont

4. helyezett – Wekerle SC 2 pont

Írj Te először kommentet "Fiatal móri csapat nyerte a Wekerle Kupát"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*