Augusztusi Csókakői Vári Vásár

Népszerű ajánlatok

/Fotók: Nagy Pál/

“A Vári Vásáron különleges standokon számos termék és kézműves árucikk várja a látogatókat. Kóstolja meg a helyi ínyencségeket, fedezze fel a kézműves tárgyak sokszínűségét és élvezze az itt található egyedi vásári hangulatot.

A helyi vállalkozások és kézművesek kiállítják legjobb termékeiket, így különleges ajándékokat is találhat a szeretteinek.

Az esemény fénypontja az este megrendezett P-Mobil koncert lesz. A legendás magyar rockegyüttes újra Csókakőre látogat, hogy fergeteges zenei élményeket nyújtson a közönségnek. Az est folyamán a P-Mobil legnagyobb slágereit élvezheti, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodhat.

Ne hagyja ki ezt a különleges rendezvényt, amely a szórakozás, a vásárlás és a zenei élmények tökéletes kombinációját kínálja. Jelölje be a naptárában az augusztus 19-i dátumot, és látogasson el a P-Mobil Vári Vásárra a Csókakő várába!”

(A Vári Vásár 9.00 órakor kezdődik – a szerk.)

Az esti órákban kezdetét veszi a Hangerő Fesztivál, a hangulat garantáltan felejthetetlenné teszi az estét, és mindenki találhat kedvére való zenei stílust.

IDŐPONT: 2023. augusztus 19. szombat

Helyszín: Várszínpad

(8074 Csókakő, Zrínyi utca 5.)

MENETREND:

18:00 – kapunyitás

19:00 – Szűcs Máté Akusztik

20:00 – Psychosis

21:00 – Chrome Rt

22:00 – Nemzeti Hang

JEGYÁRAK:

  • elővételben (május 12. – július 20. között, korlátozott számban): 4.000, – Ft.
  • teljes árú (július 21.-től és a helyszínen): 4.500, – Ft.

Forrás: Csókakői Vári Vásár

Írj Te először kommentet "Augusztusi Csókakői Vári Vásár"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*