Takács Boglárka a hosszabb távján is magyar bajnok!

Népszerű ajánlatok

/A képen a pénteki 100m befutója – MTI fotó/Mónus Márton/

Ahogy már írtuk, e hét péntek-szombatján rendezik Budapesten, a Nemzeti Atlétikai Központban a 128. Atlétikai Magyar Bajnokságot.

Takács Boglárka (a BHSE versenyzője, a női 100m és 200m-es síkfutás országos csúcstartója –  és “mellesleg” móri, jelenleg egyetemista a fővárosban) a második napon 200m-en volt érdekelt – és győzött!

Az MTI ezt írta erről:

Pénteken aratott sikeréhez hasonlóan komoly fölénnyel győzött 200-on is. Németh Roland tanítványa remekül rajtolt, már a kanyarban egyértelmű előnyt harcolt ki és a táv második felében sem tudták vetélytársai igazán megszorítani.

Takács 23.27 másodperccel nyert, több mint két tizeddel megelőzve az U20-as rekorder Sulyán Alexát (23.49 mp) és Csóti Jusztinát (23.51 mp).

“Kicsit más taktikát alkalmaztam, mint szoktam, mert általában óvatosabban kezdem a kanyart, most viszont erősebben kezdtem és a vége egy picit el is fogyott. Még ezt meg kell beszélnünk az edzőmmel, de összességében jó futás volt” – értékelt az M4 Sporton a júliusban az U23-as Európa-bajnokságon is szereplő 22 éves sprinter.

Pénteki győzelméről itt írtunk:

Takács Boglárka győzött a Magyar Bajnokságon

Írj Te először kommentet "Takács Boglárka a hosszabb távján is magyar bajnok!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*