Jól szerepelt az utánpótlás

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/Móri SE/

A Móri Sport Egyesület Facebook oldalán számolt be arról, hogy  utánpótlás évzárót tartottak. Ezt írták a most zárult szezonról:

“A szezon végeztével immár hagyományosnak mondható eseményen jöttek össze az egyesület utánpótlás játékosai és a hozzátartozók!

Elsőként Ruff Linda elnök értékelt, és köszönte meg az egész éves teljesítményt a csapatoknak.

Elhangzott többek közt hogy minden Bozsik korosztályban szép létszámmal képviseltetjük magunkat, ezen felül rengeteg tornán/kupán vettek részt kis csapataink.

Nem olyan régen két regionális csapattal indultunk ami idén már négyre nőtt, (U12,U13,U16,U19) ami igen dicséretes, elmondható hogy mindegyik korosztály megállja a helyét az országos bajnokságban!

Az U13-as csapatból László Levente éves teljesítményével és több kiválasztó tornán való jó játékával kiérdemelte hogy bekerüljön a körzet központok U13-as Észak-Nyugati válogatottjába! Gratulálunk!

Egyetlen csapatunk aki a megyei bajnokságban szerepelt, az U15 bajnok lett, ezen felül tavasszal 100% teljesítmény nyújtottak a srácok!

A sok öröm után egy szomorú hír, hogy Horváth Péter búcsúzik egyesületünktől, neki ezúton köszönjük az eddigi munkáját!

Czachesz Gábor elnökségi tag szintén köszöntötte a megjelenteket majd röviden értékelt, illetve átadta a szezon utánpótlás játékosának járó díjat, amit ezúttal Loi Milán érdemelt ki.

Milán U18-as ként csapatkapitány az U19-ben, ezen felül bajnok lett a felnőtt megye 3-ban, illetve pályára lépett NB3-as együttesünkben is idén! Gratulálunk!

Az esemény zárásaként Tar Bálint szakmai vezető értékelt, majd egy közös csapatképpel, ezután pedig stílszerűen focival zártuk a szezont!

Hamarosan jönnek a focitáborok, majd kezdődik a felkészülés az új szezonra!”

Írj Te először kommentet "Jól szerepelt az utánpótlás"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*