Akikre büszke a város

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Hrubos Zsolt/

Mint utólag több forrásból megtudtuk, Mór Város Önkormányzata június 8-án csütörtökön délután tartotta az “Akikre büszkék vagyunk” ünnepséget a Wekerle Szabadidőközpontban.

Itt a városban működő iskolák azon tanulóit és felkészítőiket köszöntötték, akik kiemelkedő sikereket értek el tanulmányaikban vagy sportban, kulturális tevékenységben.

Mindazok meghívást kaptak, akik országos, megyei, vagy épp körzeti versenyeken öregbítették a város hírnevét.

Az Önkormányzat ajándékait  Fenyves Péter polgármester, Dr. Istvánfalvi Dávid alpolgármester,  Fett Krisztián alpolgármester, Arany Tamás, az Oktatási, Kulturális és Sportbizottságának elnöke, valamint Czachesz Gábor önkormányzati képviselő  adta át.

A Táncsics Mihály Gimnáziumból, a Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumból, a Petőfi Sándor Általános Iskolából, a Radnóti Miklós Általános Iskolából, a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskolából, a Dr. Zimmermann Ágoston Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából, a Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI-ből, valamint a Pászti Miklós AMI-ból érkezett  diákok háromszázharmincnál több  kiemelkedő sikert értek el.

Ezeket az eredményeket jutalmazta a város oklevéllel és ajándékutalvánnyal. A sikerek jelentős részéről (ha tudomásunkra jutott) már korábban írtunk.

Írj Te először kommentet "Akikre büszke a város"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*