Széles körű vizsgálatok várakozás nélkül a móri magán vérvételi ponton

Népszerű ajánlatok

Korábban írtuk, hogy Corden magán vérvételi pont nyílt 2022. októberében Móron a Zsálya Patika emeletén (Táncsics utca).  Szolgáltatásaikkal kapcsolatban érdeklődtünk Dr. Székely András Imrétől:

Mely napokon, mettől meddig mehetünk? Van-e várakozási idő?

A vérvételi időpontjaink kedden és csütörtökön 7:00-10:00-ig vannak. De rugalmasak vagyunk, ha valaki munkába menet előtt szeretne laborvizsgálatot csináltatni, és nem akar emiatt szabadságot kivenni, akkor akár korábbi időpontot is meg tudunk beszélni.

-Hogy, milyen módon lehet előre bejelentkezni?

Többféle módon lehet bejelentkezni, online a Corden honlapján keresztül kiválasztva a móri vérvételi pontot, de telefonon is, a következő telefonszámokon:  +36 30 288 9109, +36 70 771 4495.

Bejelentkezéskor a soron következő vérvételi napra biztosítunk időpontot. Mivel pácienseink időpontra jelentkeznek be, vérvétel előtt gyakorlatilag nincs várakozási idő.

-Mennyibe kerül a szolgáltatás, milyen környezetben történik a vérvétel?

A laborvizsgálatok árát a honlapon lehet megtalálni , ehhez jön még  2.000 Ft, a vérvételi díj.  A régióban elérhető magánvérvételi pontokhoz viszonyítva kedvezőbb árakat tudunk biztosítani.

Igyekszünk barátságos, otthonos miliőt kialakítani, de elsősorban arra törekszünk, hogy az időpontra érkező pácienseink ne várakozzanak, ezzel a vérvétellel járó stresszt csökkentsük.

-Egyre gyakoribb a lakosság körében az ételintolerancia.   Végeznek-e ilyen vizsgálatot?

A laborvizsgálatok teljes skáláját végezzük, többek között ételintolerancia vizsgálatot is. Ételintolerancia vizsgálatunk 206 élelmi anyagot magába foglaló csomag,  melynek ára a vérvételi díjjal együtt 46.900 Ft. Gabonák, tejtermékek széles skálája, tojás, húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek szerepelnek benne.

A vizsgálattal kiszűrt intoleráns ételek diétából történő kihagyása esetén jelentős javulás, panaszmentesség érhető el, mint pl. fogyási képtelenség, állandó fejfájás, hasi görcsök, hasmenés, émelygés, diszkomfort érzés, alvászavar, bőrtünetek stb.

Az ételintolerancia tesztek önmagában egyébként soha nem kizárólagos diagnosztikai értékűek, de a gyulladásokhoz hozzájáruló faktorokként értékes információkat hordoznak.

Az élelmiszerérzékenységi faktorok kiiktatásával egyszerre teljesül a tünetek megszűnése, rejtett stresszforrások felderítése és az étrendi finomhangolás is.  Az intoleranciában érintett ételek eliminálása az étrendből alapvető fontosságú.  De fontos azt hangsúlyozni, hogy az ételintolerancia vizsgálat nem helyettesítheti a panaszok célirányos kivizsgálását, bár abban nagy segítséget nyújt.

 

Fenti cikk először 2023. májusban jelent meg – a szerk.

Írj Te először kommentet "Széles körű vizsgálatok várakozás nélkül a móri magán vérvételi ponton"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*