“TOP Employer 2023” minősítést kapott a móri ADIENT

Népszerű ajánlatok

/Sajtófotó/

Az ADIENT két móri, mezőlaki és kecskeméti gyára is megszerezte a Top Employers Institute minősítését, amellyel azokat a munkáltatókat tünteti ki a független világszervezet, amelyek kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak kollégáiknak.

A “Top Employer 2023” minősítést nem csak a hazai gyárakra vonatkozóan, hanem a teljes EMEA régióbeli szervezetével (Európa, Közel-Kelet és Afrika) is elnyerte az ADIENT. A világelső autóipari ülésbeszállító 25 üzeme vett részt az értékelési folyamatban, köztük csehországi, észak-macedóniai, romániai, szerbiai és lengyel telephelyek is.

A Top Employers Institut a vállalatokat egy egységes kérdőív alapján értékeli. A résztvevők HR-tevékenységét 6 területen, azokhoz kapcsolódóan 20 témakörben értékelik, mint például a személyzeti stratégia, a munkakörnyezet, a tehetségszerzés, munkaerő-felvétel, a képzések és vállalati tanulás, a sokszínűség és befogadás, valamint a munkavállalók jóléte.

Nebahat Gueler, az Adient EMEA HR alelnöke szerint: “A Top Employer minősítés a befogadó és pozitív munkakultúra iránti elkötelezettségünk elismerése, amelyet a jövőben is fejleszteni kívánunk az eredmények fenntartása mellett. Ez különös kihívást jelent az autóipar dinamikus piaci környezetében, amelyben folyamatosan külső nehézségekkel és változásokkal szembesülünk. A tanúsítvány viszont megerősíti erőfeszítéseinket és kellő motivációt biztosít célunk megvalósításához: a legjobb munkáltatók közé kívánunk tartozni.”

Dr. Grünwald Imre, az Adient EMEA Just In Time and Operations Excellence HR-igazgatója úgy véli, hogy a pozitív minősítéssel az Adient mint globálisan működő vállalat szabványainak gyáregységekre történő adaptálását is elismerte a TOP Employers Institut. A Magyarországon működő üzemeknek sikerült a helyi működéshez igazítania, a helyi értékeket figyelembe véve megvalósítania a HR-stratégiát, illetve a munkaerő megtartására, fejlesztésére és motiválására való törekvéseket.

Az ADIENT-ről

Az Adient globális piacvezető vállalat az autóülések gyártása és forgalmazása területén.  Az Adient világszerte több mint 70000 alkalmazottat foglalkoztat 30 országban, több mint 200 telephelyen. Minden jelentős autógyártó márka számára szállítunk ülésrendszereket. A komplett ülésrendszerektől az egyedi hab, szövet és fém komponensekig átfogó kompetenciával rendelkezünk az autóülés gyártás teljes folyamatában. Integrált belső erőforrásaink lehetővé teszik, hogy termékeinket a kutatástól kezdve a műszaki tervezésen át a gyártási folyamatokig végig tudjuk vinni, amit ezt követően évente több millió járműbe építenek be.

 

Az ADIENT sajtóközleménye

Írj Te először kommentet "“TOP Employer 2023” minősítést kapott a móri ADIENT"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*