Bemutatkozik a móri Mormota Tanoda

Népszerű ajánlatok

A nagycsoportos óvodás gyermekek szülei gyakran teszik fel maguknak a kérdést: Vajon, hogy fogja gyermekem megállni a helyét első osztályban?

Hogyan tudnék segíteni neki? Tehetek valamit? A válasz természetesen: igen. Sok beszélgetéssel, saját pozitív iskolai tapasztalataink felelevenítésével fel lehet készíteni a gyerekeket a rájuk váró változásokra.

Fontos, hogy  meghallgassuk a gyermek problémáit, félelmeit és komolyan vegyük azokat. Így biztos, hogy mentálisan, lelkileg felkészülten indul gyermekünk az iskolába. Az iskolaérettséghez hozzátartozik azonban a mozgás, emlékezet, figyelem és a szociális képességek megfelelő fejlettsége.

Ebben tudunk segíteni a Mormota Tanodában, (Móri Mozgásfejlesztő és Tanulássegítő Tanoda)mely 2021 februárjában nyitotta meg a kapuit.

Mindhárman pedagógusok vagyunk, jelenleg is alsó tagozaton tanítunk, különböző szakterületeken. (tanító, gyógypedagógus, mozgásterapeuta). Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy milyen nehéz az átmenet az óvoda és az iskola között.

Ezért indítottuk ezt foglalkozást. Minden eszköz, és tudás a rendelkezésünkre áll, hogy ezt megkönnyítsük mind a gyerekek, mind a szülők számára. A foglalkozások  mozgásfejlesztésből, valamint az összes tanuláshoz szükséges képesség fejlesztéséből állnak össze.

Természetesen mindez játékosan, élményszerűen történik. Reményeink szerint egyre több kisgyereknek sikerül megkönnyítenünk ezt az időszakot.

Szeptembertől indítjuk SULI BULI nevű iskola előkészítő foglalkozásainkat nagycsoportos óvodásoknak, BULI A SULI óráinkon pedig első osztályosoknak segítünk a beilleszkedésben.

A Mormota Tanoda Facebook oldala: https://www.facebook.com/profile.php?id=100077760275568

 

Címlapkép: Kaviczkiné Aschenbrenner Anikó

Írj Te először kommentet "Bemutatkozik a móri Mormota Tanoda"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*