Drogot rejtegetett, már az ügyészségen van a móri eset

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Police.hu/

Kábítószer birtoklása miatt folytatott büntetőeljárást a Móri Rendőrkapitányság egy 39 éves komáromi férfival szemben. A nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendőrök Móron, az Akai úton található áruház parkolójában ellenőriztek 2022. február 24-én délután egy férfit, majd át akarták vizsgálni a járművét is, ezért megkérték, hogy nyissa ki az autót.

Ezt a férfi meg is tette, ám a következő pillanatban a jobb hátsó ülés felé nyúlt, ahonnan magához vette hátitáskáját, majd futásnak eredt, és többszöri rendőri felszólításra sem volt hajlandó megállni.

A járőrök, mikor utolérték az ellenállást tanúsító menekülőt, megbilincselték, és átvizsgálták a hátitáskát, melynek során két lefóliázott csomagban összesen több mint 300 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak.

A férfit előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt anyagok igazságügyi vegyészszakértői vizsgálata a mintákban kábítószernek minősülő vegyületeket mutatott ki.

A móri rendőrök a kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás vizsgálatát a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldték – tájékoztatott bennünket ma délelőtt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Írj Te először kommentet "Drogot rejtegetett, már az ügyészségen van a móri eset"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*