Móron fenyegette meg halálosan volt élettársát egy férfi (+Videó)

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Police.hu/

Az RTL Híradó július 19-i adása számolt be arról, hogy egy nőt volt élettársa fenyegetett meg halálosan Móron vasárnap.

Mint a riportban elhangzott, a nő még aznap bejelentést tett, mert a 61 éves férfinak fegyvere is van. A zaklatást és a fegyverrel való visszaélést két külön ügyészség vizsgálja, a Komárom-Esztergom megyei kedden szabadon engedte a férfit.

AZ RTL RIPORTJA itt látható:

https://rtl.hu/hirado/2022/07/19/fenyegetes-bunugy-fegyvertartas-veszely

A Rendőrség közleménye az ügyről:

Az etei férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai előállították, a kisbéri nyomozók pedig őrizetbe vették.

A rendőrségen egy nő tett feljelentést 2022. július 17-én, miszerint volt élettársa életveszélyesen megfenyegette őt és jelenlegi párját. Az asszony elmondta, hogy a férfi, aki otthon több lőfegyvert is tart, megöléssel fenyegetőzött.

Az etei lakos elfogása érdekében a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kirendelésre került, akik még aznap a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították Sz. I-t, majd átadták őt a kisbéri rendőröknek.

A 61 éves etei férfi otthonában tartott kutatás során a rendőrök lefoglaltak három engedéllyel tartott fegyvert, a hozzá tartozó lőszerekkel. Egy titkos rekeszben egy kisgolyós fegyvert és több mint 300 lőszert is találtak, amelyre a gyanúsítottnak nem volt engedélye.

Sz. I-t a kisbéri nyomozók zaklatás bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását – közölte a  Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A rendőrség VIDEÓJA:

Írj Te először kommentet "Móron fenyegette meg halálosan volt élettársát egy férfi (+Videó)"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*