KisUdvar Koncertek Móron 2022-ben is!

Népszerű ajánlatok

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

KisUdvar Koncertek Móron

2022. június 17- augusztus 26-ig

Június 17. 21.00 óra „Egy az egybe, csak maga” Lovasi András szólóestje
Hosszú árnyék a Búcsúzó Nap fényében. Utazás Ából Bébe
kiruccanás a Grand Hotel Halmahera-ba. Exkluzív látványosság – Tűzijáték délben. Az este folyamán Kispál és a Borz, Kiscsillag és szólókarrierje során írt dalok is egyaránt felcsendülnek.
Belépődíj: 2500 Ft/fő

Július 1. 21.00 óra “HICKORY”
A HICKORY zenekar 2019-ben alakult öt zenélni vágyó fiatalból. A csapat bemutatkozó kislemeze 2019. őszén jelent
meg ’Lélektúra’ címmel. A formáció részt vett több zenei tehetségkutatón is: a zenekar a Vajdasági Könnyűzenei Tehetségkutató III. helyezettje lett, az Öröm a Zene és a Fülesbagoly tehetségkutatók döntősei között szerepelt. 2021-ben a formáció „Bordákba zárva” című dala a Mai Dal dalszövegírói pályázatának döntőse lett. A zenekar legújabb kislemeze 2021. őszén jelent meg ’Idegen Közhely’ címmel. A HICKORY zenei világát blues-os dallamokkal átszőtt pop-rockos vonások jellemzik, melyhez mély, mármár
szemtelenül őszinte szövegvilág párosul.
Belépődíj: 1500 Ft/fő

Július 15. 21.00 óra KONTRASZT
A Kontraszt a 2019-ben alapított Kontraszt duó zenekarrá bővült felállása. A korábban duót alkotó Mirtse Kori (ének) és Csizmazia Zsolt (gitár) dalaikkal elnyerték a Fülesbagoly tehetségkutató “legjobb dalszövegíró” és “legjobb női énekes”
díját, majd az Öröm a Zene tehetségkutató országos döntőjének első helyét is megszerezték, az új zenekaros felállás pedig A DAL 2022-ben debütált. A koncerten mind a Száz Szél című első albumuk, mint a 2022-ben megjelenő Múltidő című nagylemezük dalai is hallhatóak lesznek.
Belépődíj: 1500 Ft/fő

Július 29. 21.00 óra NENE
A zenekar 2017-ben alakult, azzal a céllal, hogy saját érzelmeiket és élményeiket zenébe foglalják. Az analóg hangszereket modern hangzásvilággal ötvözik, hogy mindenki megtalálhassa saját történetét a zenéjükben. „Későre jár” című dalukkal A Dal 2020 top 4 produkciója közé jutottak, a dal vezette a Petőfi Rádió és több regionális rádió slágerlistáját. Olyan zenekarokkal játszottak együtt, mint a Margaret Island, Blahalouisiana, Négyes Street. Orsovai Reni énekest Petőfi Zenei Díjra jelölték, mint az év női előadóját 2020-ban, majd 2022-ben részt vett a Sztárban Sztár showműsorban.
Belépődíj: 1500 Ft/fő

Augusztus 12. 20.00 óra Créma De La Pop
Az eredetileg négy (plusz egy) tagból álló, franciául egyáltalán nem beszélő zenekar 2013 tavaszán tett szent fogadalmat, hogy
közös erővel megmentsék a 90-es évek számukra legkedvesebb magyar dalait a kifakulástól és a lassú elmúlástól. Mi sem alkalmasabb erre – gondolták –, mint egy másik veszélyeztetett zenei kinccsel való házasítás. Ez pedig a „manouche”, a 30-as évek francia swing stílusa, melyet Django Reinhardt tett híressé, de most a Hip Hop Boyz, a Sing Sing, a Carpe Diem és még sok más előadó dalaival tündökölhet ismét régi pompájában.
Belépődíj: 1500 Ft/fő

Augusztus 26. 21.00 óra GOOD TIME BOYS RHCP TRIBUTE
A zenekar 2005 tavaszán alakult egy baráti társaságból, akik az MZ/X, Fish!, Insiped zenekarokban játszva ismerték meg egymást, zenéltek, szórakoztak együtt. Az első koncertjüket ebben az évben a VOLT fesztiválon adták kb. 1500 ember előtt. Azóta is törekszenek rá, hogy ne a számok stúdió-változatait, annak hangról hangra lemásolt verzióit játsszák, hanem a koncertjeik improvizatív, kötetlen, energiával teli vonalát a saját eszközeikkel reprezentálják. Repertoárjuk felöleli gyakorlatilag az egész életművet, de nyilván a klipes slágerek kerülnek túlsúlyba a koncerteken.
Belépődíj: 1500 Ft/fő

Forrás: Lamberg-kastély

Írj Te először kommentet "KisUdvar Koncertek Móron 2022-ben is!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*