Új elnököt választott a Csókakői Várbarátok Társasága

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

Közgyűlést tartott a Csókakői Várbarátok Társasága. Ismeretes, hogy nélkülük nem újulhatott volna meg a Csókakői Vár olyan szépen, ahogy azt ma láthatjuk.  Az eseményről közösségi oldalukon számoltak be. 

Ebből kiderül, hogy eddigi elnökük hosszú idő után leköszönt:

27 évesek lettünk…

Lezajlott a Csókakői Várbarátok Társasága szokásostól kicsit eltérő közgyűlése, ugyanis újra kellett választanunk a vezetőséget és elnököt is!

Sörédi Pali bácsi, aki kezdetektől Elnökünk és Várkapitányunk volt, átadta a “stafétabotot” a fiatalabb generációnak.

Nem lehet elégszer megköszönni amit a Várunkért tett! Szívvel, lélekkel, szinte éjt nappallá téve tette a dolgát, annyira szívügye volt a Vár! Külön köszönet az egész családjának is, akik mellé álltak, és persze lovagtársainak is! Köszönjük szépen a sokévi áldozatos munkájukat!

-Pali bácsi, ez az egész nélküled egyáltalán nem jöhetett volna létre!!!

Persze tovább munkálkodik köztünk lovagként és “Tiszteletbeli Elnök”-ként, -amihez jó egészséget és kitartást kívánunk neki!

Egyúttal gratulálunk új Elnökünknek Csöngedi Károlynak, reméljük ugyanolyan elhivatottsággal végzi munkáját, mint elődje!

Köszönet illeti még az egész tagságot is, a sok társadalmi munkáért, és lovagtársunk Végh György Pékmestert és feleségét Margót is a finom “Paradicsomos tokány”-ért…”

Forrás: Facebook

 

Sörédi Pálról itt írtunk:

Gyémántoklevelet kapott Sörédi Pál volt csókakői iskolaigazgató

 

Írj Te először kommentet "Új elnököt választott a Csókakői Várbarátok Társasága"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*