Tűz van egy Pusztavám közelében lévő hulladéktelepen

Népszerű ajánlatok

A kép a korábbi tűzesetnél készült. Forrás: media.katasztrofavedelem.hu, Fotó: Czupár Tamás – Oroszlány ÖTP/

Négy-öt méter magasan ég egy szemétkupac száz-százötven négyzetméternyi területen egy szeméttelepen, Oroszlány külterületén.

Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók mellett a tatabányai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, két vízsugárral oltják a lángokat. Az egységek a területre munkagépeket várnak, amelyekkel majd megbonthatják a kupacot – közölte honlapján a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a VÉSZ alkalmazással.

2022.02.07. 00:58

FRISSÍTÉS:

Továbbra is tartanak az oltási munkálatok Oroszlány külterületén, ahol egy négy-öt méter magas szemétkupacban keletkezett tűz nagy területen egy szeméttelepen.

Az oroszlányi önkormányzati tűzoltók mellett a tatabányai hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre, két vízsugárral akadályozzák meg a lángok továbbterjedését. A területre munkagép is érkezett, amellyel megbontják a kupacot.

A munkálatok további megsegítéséhez a helyszínre indult a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vízszállítója is – közölte honlapján a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a VÉSZ alkalmazással.

2022.02.07. 06:56

Írj Te először kommentet "Tűz van egy Pusztavám közelében lévő hulladéktelepen"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*