Hamarosan indul az oltási akcióhét Móron is

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház az alábbiakat tette közzé Facebook oldalán és honlapján:

Hamarosan indul az oltási akcióhét!

Annak érdekében, hogy növekedjen az átoltottság, Magyarországon oltási akcióhét veszi kezdetét. Ennek keretében nov. 22. és nov. 28. között bárki, aki oltásra jogosult beoltathatja magát akár az első, második, vagy harmadik adag koronavírus elleni oltással.

Országszerte 101 megyei és városi kórházban megemelt oltási kapacitással várják a pácienseket az akcióhét alatt, mindennap 7 és 19 óra között.

A hosszabb várakozás és a tömeg elkerülése céljából minden napra 07:00 és 19:00 óra közötti időpontokra biztosítunk foglalási lehetőséget (2021.11.15-től nyílnak meg az időpont foglaló felületek).

Konkrét időponttal rendelkező oltakozók hétköznap a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház oltópontján, a Nővérszálló földszintjén (Kikindai út) kaphatják meg az oltást. (Szombaton és vasárnap az időpontos oltások a Hunyadi úti Rendelőintézetben lesznek 07:00-19:00 között).

Ha valaki szándéka ellenére nem tud időpontot foglalni a 2021.11.22-28. héten, akkor számára a Hunyadi úti Rendelőintézetben biztosítjuk az oltást (07:00-18:30 között), érkezési sorrendben.

Megyénkben előzetes időpontfoglalással a ismert, vidéki oltópontokra is lehet jelentkezni és az oltást felvenni (de csak kizárólag előzetes időponttal rendelkezőknek).

Kérjük a tisztelt oltásra jelentkezőket, hogy az oltáshoz szükséges beleegyező nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal a hatékonyság megőrzése érdekében.

MÓRRAL, A MÓRI OLTÓPONTTAL KAPCSOLATOS – Idézünk a kórház egy korábbi közleményéből (A móri oltópontot a Kórház utcai bejárat felől lehet megközelíteni):

“Az oltás hatékony megszervezésének érdekében tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy foglaljanak időpontot a https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas weboldalon!

November 8-tól a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház telephelyeinek rendelőintézeteiben (Csákvár, Mór, Enying Sárbogárd, Bicske, Velence) is felvehetik a páciensek az oltást – az időpontfoglalási rendszerben ezek a helyszínek is elérhetőek! .”

Írj Te először kommentet "Hamarosan indul az oltási akcióhét Móron is"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*