Fejér Termék díjat kapott a Magyaralmási Agrár Zrt.

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Fejer.hu/

A Fejér Megyei Önkormányzat 2021. szeptember 10-én pénteken rendezte az idei Megyenapot Nádasdladányban. Itt adták át a „Fejér Termék 2021” elismeréseket is – közölte honlapján a Fejér Megyei Önkormányzat.

A hagyomány-érték-minőség jegyében hirdették meg a pályázatot, melynek egyik idei díjazottja a Magyaralmási Agrár Zrt.

Az önkormányzat a „Fejér Termék” Elismerés 2021. elnyerésére két kategóriában hirdetett pályázatot: feldolgozott élelmiszer termék és kézműves ipari termék.

Mint a közleményből kiderül, a pályázaton feldolgozott élelmiszer termék kategóriában a Pater sajtcsalád termékeivel „Fejér Termék 2021” elismerésben részesült a Magyaralmási Agrár Zrt.

Az elismerés indoklása – idézzük:

“A Magyaralmási Agrár Zrt. fő tevékenysége a növénytermesztés és az állattenyésztés. A megtermelt napi 4000 liter tej értéknövelő feldolgozására tejfeldolgozót létesítettek Magyaralmáson. A tejfeldolgozóban készített valamennyi termék – köztük a Pater sajtcsalád is – teljes egészében saját, új fejlesztés, saját receptúra és saját egyedi gyártási eljárás szerint készül.

A Pater sajtcsalád sajtjainak elkészítéséhez csak a saját, Magyaralmás határában megtermelt takarmányon tartott, saját tehenekből nyert extra minőségű, helyben megtermelt, 12 órán belül feldolgozott tejet használnak fel.”

 

Forrás: fejer.hu

 

2019-es fotó a magyaralmási Agrár Zrt. termékeiről

Írj Te először kommentet "Fejér Termék díjat kapott a Magyaralmási Agrár Zrt."

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*