Lezárult az „Egészségügyi Alapellátás Fejlesztése Móron” című projekt

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Nagy Pál/

Mór városi Önkormányzattól kaptuk az alábbi sajtóközleményt ma reggel:

“Lezárult az „Egészségügyi Alapellátás Fejlesztése Móron” című projekt. A 99,83 millió Ft európai uniós támogatás segítségével megtörtént a Mór Városi Önkormányzat tulajdonában lévő Mór, Táncsics Mihály u.18 alatti épület infrastrukturális fejlesztése.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi  költségvetési előirányzatból, visszA TOP-4.1.1-15 kódszámú, „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” című pályázati  felhívás keretében Mór Városi Önkormányzat lehetőséget kapott a Mór, Táncsics Mihály u.18 alatti  épület fejlesztésére, alapellátást segítő eszközök beszerzésére.

A projekt keretében a fejlesztéssel érintett egészségügyi alapellátást nyújtó szolgáltatások tekintetében  négy gyermekorvosi és nyolc védőnői, melyből két iskolai védőnői szolgáltatást érint a megvalósítandó fejlesztés. Az épület-átalakítási munkálatok hozzájárulnak a fenntartási és üzemeltetési költségek tartós visszaszorításához.

Jelen fejlesztés keretei között sor kerül a védőnői szolgáltatás ellátását biztosító eszközök  beszerzésére. Az eszközbeszerzés továbbá egy olyan jellegű modernizációra irányul, ahol az épületben  a védőnői szolgáltatásokon és az orvosi alapellátáson túl, a népegészségügyi szolgáltatások ellátására, háziorvosi munkakör és gyermekorvosi munkakör ellátására egyaránt biztosított a lehetőség.

A projekt megvalósítója: Mór Városi Önkormányzat

A projekt megvalósítási ideje: 2017.06.01 – 2020.08.28

A projektzárás dátuma: 2019.01.31a nem térítendő támogatás formájában került finanszírozásra.”

Írj Te először kommentet "Lezárult az „Egészségügyi Alapellátás Fejlesztése Móron” című projekt"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*