Új épülettel bővül a móri Szent Erzsébet Iskola – Látványterv, alaprajz

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/

A Móri Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola közösségi oldalán tette közzé, hogy az intézmény új épülettel bővül. A bejegyzésből kiderül, hogy a következő tanév kezdetére készül el.  Híradásukban láthatók a látványtervek is (megmutatjuk mi is). Az új épületszárnyról, annak funkcióiról ezeket írják:

“Intézményünk fejlesztése 2021-ben a II. ütemmel folytatódik.

A Pince utcai, az iskolaépülethez közvetlenül kapcsolódó ingatlanon 750 négyzetméteren természettudományos szaktanterem, néptánc- és sportszakkörök megtartására alkalmas tornaszoba, technika szaktanterem, idegen nyelvi és rajz szaktantermek, ének szaktanterem fogadja diákjainkat jövő év szeptemberétől.

Mindegyik szaktanterem speciális bútorokkal, eszközökkel lesz felszerelve, a legmodernebb technikai hátteret biztosítva így szaktanárainknak a tanórák megtartásához, az ismeretek átadásához.

Az akadálymentesített, lifttel ellátott épületben helyet kapnak a szertárak, öltözők, kiszolgáló helyiségek, vizesblokkok, lépcsőház és a további közösségi terek is.

A bővítés I. (2019-ben elkészült sportpályák a Zrínyi utcában) és II. ütemének megvalósításával, valamint a főépület már elkészült teljes felújításával a Székesfehérvári Egyházmegye a Móron, valamint a város vonzáskörzetében élő, egyházi nevelést-oktatást választó családok számára hosszú távon biztosítja a színvonalas oktatáshoz nélkülözhetetlen infrastrukturális hátteret. ”

 

Fotók: Facebook / Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*