Tollaslabda Országos Bajnokság – Krausz Gergely duplázott

Népszerű ajánlatok

/Korábbi fotó:Krausz Gergely Facebook oldala/

A tokiói ötkarikás szereplésért egyaránt versenyben lévő Krausz Gergely  két számban győzött a tollaslabdázók pécsi országos bajnokságán.

    Krausz (Multi Alarm SE) a férfi egyes vasárnapi fináléjában címvédő klubtársát, Pytel Gergőt múlta felül két szettben 44 perc alatt. Röviddel később aztán ketten együtt diadalmaskodtak a párosok között.

    Krausz az MTI-nek leszögezte: örül, hogy a tavalyi év után sikerült visszahódítania címét egyesben, amelyet azt megelőzően sorozatban hatszor nyert meg.

    “Elégedett vagyok, kihoztam a maximumot a versenyből. Motivációt jelent, hogy kevés versennyel a hátam mögött tudtam nyerni, mivel nem tudtam pontosan, milyen állapotban vagyok, de örömmel tapasztaltam, hogy a teljesítményem színvonala semmit nem esett vissza.”

    A kvalifikációs időszakra előre tekintve azt mondta: hozzászokott már a bizonytalansághoz, amely a versenyek halasztásából, törléséből adódik, ám fejben arra készül, hogy azokon a versenyeken, amiket megrendeznek, jól teljesítsen. Jó kiinduló helyzetnek nevezte, hogy Sárosi Laurával mindketten kijutást érő pozícióban vannak a rangsorban.

    -MTI –

Mint ismeretes, Krausz Gergely móri származású, itt tanult tollaslabdázni – a szerk.

Írj Te először kommentet "Tollaslabda Országos Bajnokság – Krausz Gergely duplázott"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*