Sok adomány gyűlt össze, de még várják a felajánlásokat!

Népszerű ajánlatok

/Fotó:Facebook/Móri Borvidék/

A Móri Borvidék TDM Egyesület közösségi oldalán adott tájékoztatást az idén is megrendezett jótékonysági forralt borozáson összegyűlt adományokról, melyeket a Gárdonyi Iskola számára gyűjtenek. A tájékoztatóban a pénzbeni felajánlásokról és a cipős dobozokról is írnak.  Mint írásukból kiderül, szép összeget és sok csomagot adhatnak át az iskola számára. DE: egy hétig várják még a felajánlásokat az egyesület Turisztikai Irodájában a Szent István téren.

A magunk eszközeivel próbáljuk segíteni őket ebben, így alábbiakban a TDM Egyesület  Facebookon közzé tett teljes írását olvashatják:

“A Móri Borvidék TDM Egyesület a 2019. december 8-ai jótékonysági forralt boros rendezvényén a Fejér Megyei Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyermekeinek gyűjtött adományt!

A borászok közösen egy üstben készítették a meleg és mennyei forralt bort, mellé zsíros kenyeret is fogyaszthattak a támogatók! A gyermekeket a szánon a Mikulás várta, melynél lehetőség volt fotózásra is. A Mikulás kuckóban az iskola 3 pedagógusa kézműveskedett!

Idén a Gárdonyi Géza Iskola jövevényei 121 330 Ft-tal és 44 db cipős dobozzal gazdagodhatnak!

/A turisztikai iroda nyitvatartási ideje alatt december 20-ig várja továbbra is a cipős dobozokat!/

Támogatóink: Varga és Fia pincészete, Csetvei pince, miklóscsabi pincéje, Bozóky pince, Molnár Borház, Galambos pince, Geszler családi pincészet, Lincz pince, Brigád pince, Vécsei családi pincészet, Szabadkai pince, Szili pince, Sáfrán pince, Friday Winery, Mór Város Önkormányzat, Borbarát Hölgyek Egyesülete, Móri Borvidék Hegyközsége Nonprofit Kft, Fogadó az Öreg Préshez Kft., Kövirózsa virágbolt, Horváth és Társa Mór Kft, Ferencz Tanya, Micsonek Viktor, Lamberg-kastély Művelődési Központ, Gárdonyi Géza Iskola, Fervill 2000 Kft, Preszter Csaba!

Nagyon köszönjük mindenkinek aki hozzájárult vagy közreműködött a szervezésben, illetve a látogatóknak is, hogy ennyien eljöttek! Reméljük jól érezték magukat!

Jövőre ugyanebben az időben, ugyanitt!! Mert adni jó!

Móri Borvidék TDM Egyesület”

Írj Te először kommentet "Sok adomány gyűlt össze, de még várják a felajánlásokat!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*