Tömegkarambol a 81-es főúton – Frissítve!

Népszerű ajánlatok

/a kép illusztráció/

FRISSÍTÉS:

2019. 09. 27., p – 13:08

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. szeptember 27-én 10 óra 15 perc körül közlekedési baleset történt a 81-es főúton Sárkeresztes térségében. A balesetben négy autó és egy kisteherautó ütközött, mely során egy fő súlyosan egy fő pedig könnyebben sérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a főút újra teljes szélességében járható.

FRISSÍTÉS:

2019. 09. 27., p – 11:02

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Rendőri irányítás mellett félpályán halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, közlekedési baleset miatt teljes útlezárás volt a 81-es főúton. Rendőri irányítás mellett, a balesettel érintett útszakaszon, félpályán megindult a forgalom.

Korábbi tudósításaink:

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye:

Baleset miatt teljes útlezárás van a 81-es főúton Sárkeresztes térségében.

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján 2019. szeptember 27-én 10 óra 15 perc körül a 81-es főút 7-es kilométerszelvényében, Sárkeresztes térségében négy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött. Sérülésről információval jelenleg nem rendelkezünk.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében zárja a rendőrség. Az útszakaszt a 7-es főútnak és Sárkeresztesen keresztül lehet elkerülni. Kérjük vezessenek óvatosan.

A Katasztrófavédelem közleménye:

Több gépjármű karambolozott a 81-es főúton, Sárkeresztes térségében. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak, a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Az egységek egy embert feszítővágóval kiemelnek a személyautóból. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

2019 szeptember 27 10:45 – péntek

Írj Te először kommentet "Tömegkarambol a 81-es főúton – Frissítve!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*