Idősek pénzére utazott a balinkai férfi

Népszerű ajánlatok

/Fotó:police.hu/

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás, személyi szabadság megsértése, továbbá testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves balinkai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a helyi illetőségű férfi 2019. augusztus 27-én 7 óra körül Balinka-Mecséren, egy Dorschner utcai ingatlan udvarára a kerítésen átmászva bejutott, majd arcát egy sállal eltakarva, a házból kilépő 85 éves férfit több alkalommal is tettleg bántalmazta, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A tettes ezt követően az idős férfit bezárta az ingatlan egyik gazdasági melléképületébe, majd bement a családi házba, ahol a nyugdíjas férfi 84 éves feleségét lefogva, az idős asszonyt megfenyegette és a lakásban található készpénz átadását követelte tőle. Miután a sértett átadta a készpénzt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrök kiterjedt adatgyűjtést és tanúkihallgatást hajtottak végre a tettes azonosítása és felkutatása érdekében, melynek eredményeképpen alig másfél órán belül az elkövetés helyszínétől nem messze, egy buszmegállóban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit.

Az elkövetőt előállítást követően 2019. augusztus 27-én délután – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye

 

Fotó:police.hu

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*