Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fehérvári Szilveszter

2022 december 31 @ 20:00 - 2023 január 1 @ 03:00 UTC+0

Jó barátok, jó kedv és jó zene – a fehérvári belvárosban mindez adott lesz az óév végén: december 31-én, szombaton este nyolckor kezdődik a buli a Zichy-színpadnál, ahol fellép az Aserdus Tűzszínház, Dj Mynea, Kátai Jr. és a Discover Band. A szilveszteri buli házigazdája ezúttal is Németh Gábor.

Részletes program:

20.00 Aserdus Tűzszínház előadása a színpad előtt

20.30 DJ Mynea

22.10 Discover Band

23.55 Köszöntő, himnusz

00.10 Discover Band

01.45–03.00 Kátai Jr. show

Műsorvezető: Németh Gábor

Akinek még nincs programja szilveszter éjszakájára, ne keseredjen el: Székesfehérvár idén is jó hangulatú bulit kínál azoknak, akik a belvárosban búcsúztatják az óévet és köszöntik az éjfélkor érkező új esztendőt.

Az idei városi szilveszteri mulatságot nyolc órakor az Aserdus Tűzszínház előadása indítja a Zichy-színpad előtt. „Az Aserdus a női energiák találkozása egy különleges környezetben: a tűz bűvkörében. Művészeink kívülről elérhetetlennek tűnnek, hiszen körbeveszik őket a lángcsóvák, belülről viszont nagyon erős figyelem és kapocs van egymás és a nézők között. Az előadásokban a mozdulatok líraiságát a tűzzsonglőr eszközök szigora ellenpontozza” – írják magukról honlapjukon.

A női tűzzsonglőröket a színpadon is egy hölgy követi fél kilenctől: DJ Mynea áll a lemezjátszók és a keverő mögé, hogy szórakoztassa a közönséget. Mynea az egyik legnépszerűbb hazai lemezlovas, DJ Sterbinszky lánya, ezért aztán már gyermekként sem volt átlagos – míg kortársai babáztak, addig ő édesapja stúdiójában nyomogatta a keverő gombjait. Nem meglepő, hogy hamar a zene világában találta magát: már középiskolásként keverte a korongokat, mára pedig az egyik legkeresettebb dj.

A Discover Band este tízkor érkezik és fél kettőig játszik a táncolni vágyóknak. A 2016-ban alakult zenekar célja, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatával ajándékozza meg a közönséget: nemcsak a dalokkal, de a megjelenésükkel is ezt az időszakot idézik. Olyan együttesek, énekesek dalait játsszák, mint például az ABBA, az Ottawan, Eruption, Gloria Gaynor, Donna Summer, de a repertoárban szerepelnek Szűcs Judith és a Neoton slágerei is.

A szilveszteri mulatságot Kátai Jr. zárja, aki háromig zenél a bulizóknak. A fiatal és tehetséges dj több rendezvényen megmutatta már zenei stílusát, így az elmúlt évek fehérvári óévbúcsúztató rendezvényen is. Ezúttal is lendületes, táncoltatós slágerpartival érkezik a Zichy-színpadra.

 

Forrás: Facebook esemény

Részletek

Kezdés:
2022 december 31 @ 20:00 UTC+0
Vége:
2023 január 1 @ 03:00 UTC+0
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Zichy liget
Zichy liget
Székesfehérvár, Fejér 8000 Magyarország
+ Google Térkép