Támogatásukat kérik a móri Nagy testvérek

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Facebook/Tehetség Esély Alapítvány/

Az elmúlt években többször olvashattak oldalainkon két tehetséges kislány  – Nagy Villő és Nagy Napsugár  – sikereiről, melyet az egyik legsikeresebb olimpiai sportágunkban, vívásban értek el. A lányok Móron élnek, a Móri Radnóti Miklós Általános Iskola tanulói.

Mindketten párbajtőrvívók, a székesfehérvári MÁV Előre SC versenyzői.

Villő és Napsugár  támogatását a Tehetség Esély Alapítvány vállalta fel. A lányok ezen az alapítványon keresztül támogathatók.

Nagyné Kalauz Diána, a lányok édesanyja keresett meg bennünket ma délelőtt, kérve a móriak támogatását (ők férjével öt gyermeket nevelnek).

Ő hívta fel figyelmünket az alapítvány  alábbi Facebook bejegyzésére:

„Villő és Napcsi ismét fantasztikus eredményekkel örvendeztettek meg minket az utóbbi versenyeken!

A 3 fordulós Mecsek Kupán Villő a dobogó legfelső fokára állhatott, Napcsi pedig a 2. helyet szerezte meg. Budapesten a Diadal Kupán Napcsi 7., Villő pedig 8. helyen végzett.

Az Országos Vidékbajnokságon gyermek kategóriában Villő 7., Napcsi 8. lett, az idősebb újoncok közt Napcsi a 6., Villő a 11. helyet szerezte meg.

A lányok a székesfehérvári MÁV Előre SE csapatát erősítik, ahol kiválóan beilleszkedtek, és rengeteg barátot szereztek. Egy rövid nyári pihenő után most újult erővel készülnek a 2024/2025-ös szezonra, heti 4 edzéssel.

Mestereikkel már az augusztusi edzőtáborokban elkezdték a felkészülést a Hajdúhadházon megrendezésre kerülő nemzetközi Kulcsár Győző Sport XXI. körversenyre (korábban Olimpici GP), amely az első nagy megmérettetésük lesz.

A vívás mellett Villő atlétikában is képviseli iskoláját, míg Napcsi gyönyörűen énekel és az iskolai rendezvényeken is rendszeresen fellép.

A lányok kitartása és elkötelezettsége példaértékű, és ne feledjük, hogy minden támogatás óriási segítséget jelent számukra.

Köszönjük mindenkinek, aki segíti őket álmaik megvalósításában!”

Az alábbi hivatkozás  közvetlenül Villő és Napsugár támogatói felületét jeleníti meg:

https://tehetsegesely.hu/kids/nagy-nanetta-napsugar-es-nagy-villo/

ITT bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással is támogathatják a két móri lányt:

https://tehetsegesely.hu/tamogatas-nagy-nanetta-napsugar-es-nagy-villo/

Írj Te először kommentet "Támogatásukat kérik a móri Nagy testvérek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*