Győzelemmel zárta a szezont Takács Boglárka

Népszerű ajánlatok

/Takács Boglárka 2023. júliusi képen – MTI fotó/Koszticsák Szilárd/

Az idei atlétikai csapatbajnokságot Budapesten az MTK-pályán, a Lantos Mihály Sportközpontban rendezték hétvégén.

Vasárnap a 200m-en már  rajthoz állt Takács Boglárka is, aki – mint írtuk – előző este még a Gyémánt Liga döntőjén futott Brüsszelben, és késő délelőtt érkezett a budapesti stadionba, nem sokkal a 200-as futam előtt.

A szombati brüsszeli 23.05 után ezúttal 23.07 másodperces időt ért el,  első lett. Ezzel értékes pontokat szerzett egyesületének.

Győzelme után ezt nyilatkozta az atletika.hu-nak:

„Kicsit fáradtan érkeztem ide, de meglepően jólesett maga a futás. Próbáltam okosan futni és mindent úgy csinálni, hogy nyerjek, de semmiképpen se kockáztassam az izomzatomat, a testemet, nehogy összeszedjek egy sérülést így a szezon legvégén. Az időeredmény meglepett, ahhoz képest, amilyennek a mozgást éreztem, egész jó lett szerintem – mondta a célba érkezés után Bogi, aki melegítés közben tesztelte a lábait, hogyan reagálnak, és bár úgy érezte, kicsit bennük volt még az előző napi futás, vállalta a versenyt. – Alapvetően nem szoktam félni, most egy picit talán azért féltem, mert tegnap este Brüsszelben futottam, ma reggel ott ébredtem, és nem aludtam túl sokat, mindössze három órát. Szóval most egy picikét tartottam ettől, a hideg miatt is, hogy az izmoknak nem a legideálisabb ez az időjárás, plusz a fáradtság, a kevés alvás… De hál’ Istennek megúsztam, vége a szezonnak, és jön a jól megérdemelt pihenő.”

A csapatbajnokságot Bogi klubja, a Budapesti Honvéd nyerte meg.

Aki még nem tudná, Takács Boglárka móri!

Tudósításunk a brüsszeli versenyről:

Takács Boglárka negyedik lett a Gyémánt Liga fináléján

Írj Te először kommentet "Győzelemmel zárta a szezont Takács Boglárka"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*