Sok volt a szabálytalankodó sofőr

Népszerű ajánlatok

/A korábbi képen: ellenőrzés Móron a Nemes utcában – Forrás:Police.hu/

A Fejér Vármegyei rendőrség közösségi oldalán számolt be a múlt heti közlekedésbiztonsági ellenőrzések tapasztalatairól. Ezt írták:

„Munkatársaink az év 31. hetében kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére és a legfőbb baleseti okként jelentkező jogsértések visszaszorítására.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai 2024. július 29. és augusztus 4. között sebességtúllépés miatt 129 helyszíni bírságot szabtak ki, 7 figyelmeztetéssel éltek és 40 közigazgatási eljárást indítottak. Megállítás nélküli ellenőrzések során 1731 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax.

Az előzés és elsőbbség szabályait 55-en, a kanyarodás és irányváltoztatás szabályait 23-an szegték meg, a követési távolságot pedig 15-en nem tartották be.

Egy hét alatt összesen 1669 ittasság-ellenőrzést hajtottak végre kollégáink, melynek során 11 sofőrrel szemben kellett intézkedniük. A biztonsági öv használatának elmulasztása 124 esetben vont maga után rendőri intézkedést, a gyermekbiztonsági rendszert azonban mindenki megfelelően használta.”

Forrás: Facebook

 

Írj Te először kommentet "Sok volt a szabálytalankodó sofőr"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*