Móri születésű író könyve jelent meg gyerekeknek

Népszerű ajánlatok

Örömmel jelentjük be a legújabb gyerekkönyv megjelenését, amely Papi és unokájának kalandjait mutatja be egy varázslatos kertben.

A Papi és a Darázsgarázs című könyv ideális esti mese, amely melegséget és szeretetet sugároz a gyermekek számára. A könyv egy kis buborékot von a felolvasó és a gyerek köré, amibe jó belesüppedni.

A történetben Barnabás a nagypapájánál tölt néhány napot a nyári szünidőben. Papi kitalálja, hogy építsenek közösen egy méhecske hotelt, és a közös program még jobban összehozza őket, miközben Barnabás sokat tanulhat a méhek világáról és a természet védelméről is.

Papi szenvedélyes szakács és közös főzéseik is örök emlékek maradnak az unokája számára, melyekből még felnőtté cseperedve is sokat meríthet. Útjára elkíséri bölcs és tapasztalt nagypapája, aki rengeteg izgalmas történetet és tudást oszt meg vele a méhecskék életéről, a virágok titkairól és a természet rejtelmeiről.

Papi és a Darázsgarázs írója, Horváth Edit, mesemondó képességével és gyermekbarát stílusával hozza közel a gyerekek számára ezt a varázslatos történetet. A könyvet Anna Makeyava színes és játékos illusztrációi teszik még vonzóbbá és élettelibbé. A vakációról szóló könyv a nyári szünidő egyik slágerkönyvévé válhat.

A Móron született író büszkén ajánlja ezt a könyvet minden olyan családnak és iskolának, ahol fontosnak tartják a kreativitás fejlesztését és a természet iránti érdeklődés ösztönzését.

A Papi és a Darázsgarázs elérhető július 10-től a http://www.cherryfulstories.hu/ webshopban.

Az íróról:

Horváth Edit Móron és Bodajkon töltötte a gyerekkorát egészen a diplomaszerzésig.

A mai Vértes utcában nevelkedett, ahol – mint elmondta – rengeteget játszott az utcában élő többi gyerekkel a patak partján.

A Radnóti Miklós általános iskolába járt, amit nagyon szeretett. A mai napig szeretettel gondol vissza a balatonszepezdi iskolai táborra, a vidám újsággyűjtésekre, az osztálytermi pingpongozásokra.

Ők voltak az első évfolyam, akik a Junior Achievements programot elkezdték.  Ez indította el egy úton egészen a közgazdász diploma megszerzéséig. A középiskolát  Székesfehérváron végezte a Tóparti Gimnáziumban.

Első diákmunkáját a jelenlegi piac helyén lévő kis kínai ruhaboltban töltötte.

Családja még mindig Móron és Bodajkon él, így rendszeresen jár haza Budapestről.

A diploma megszerzése előtt egy szemesztert Görögországban is járt egyetemre, azóta pedig szakmájában dolgozik, marketinggel és kommunikációval foglalkozik – tudtuk meg tőle.

Írj Te először kommentet "Móri születésű író könyve jelent meg gyerekeknek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*