Forradalmi technológia otthonunk légminőségéért – A KlímaCsászár ajánlja!

Népszerű ajánlatok

Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért.

Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe, fan-coil-okba és GMV beltéri egységekbe könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

A szabadon álló légtisztító társaival szemben teljesítménye nem korlátozódik az áthaladó levegőre, a tisztító formulát kifejezetten a belső légterekhez állítja elő, továbbá a klímaberendezésbe történő szerelést követően gyakorlatilag láthatatlanná válik.

Kórokozók ellen

A Tadiran AIROW 3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,994%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

Covid ellen

Hatékony légtisztítás, mely akár 99,93%-kal redukál bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

Penész ellen

Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,4%-át.

MŰKÖDÉSI ELV

A levegőben levő víz és oxigén molekuláiból elektrokémiai úton hidrogén-peroxidot állít elő, mely egy többéves fejlesztés eredményeként szabadalmaztatott technológia és új távlatot nyit a légtisztítás terén. Az előállított fertőtlenítő szer egyik legnagyobb erénye, hogy nem az áthaladó levegőt tisztítja, hanem a belső – baktériumokkal és vírusokkal teli – levegőbe juttatva teljesen megtisztítja a kondicionált teret.

H2O2 technológia

Szabadalmi oltalom alatt álló légtisztító technológia, mely hidrogén-peroxidot használ a levegőben szálló kórokozók elpusztítására, így biztosítva, hogy a belélegzett levegő tisztább és biztonságosabb legyen.

Hatékonyság

Kimagaslóan hatékony a vírusok, baktériumok és a penész elpusztításában, valamint a nehezen elérhető területekre is eljut. Tisztítja a nagy tereket, akár egy 50nm-es helyiségben is biztonságot nyújt a bent tartózkodók számára.

Ózonmentes

A használat során semmilyen mérgező mellékterméket nem termel.

24h hatás

A készülék a légkondicionáló kikapcsolása mellett is működik, míg a hidrogén-peroxid lebomlása 24h is lehet így a hosszantartó hatás teljes mértékben garantált.

Zéro karbantartás

A teljesítmény és karbantartás nélküli kényelem kombinációja. A beltéri levegő tisztításának új megközelítése hatékonyság és biztonság tekintetében egyaránt.

KlímaCsászár

Tervezéstől a kivitelezésig!

Tel.: 06-30-687-00-13

E-mail: vzsindustry@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100063587282169

KLÍMA – HŐSZIVATTYÚ – HŰTŐKAMRA

Értékesítés – Tervezés – Kivitelezés – Javítás – Karbantartás

Forgalmazott márkáink:

Gree, Syen, Polar, Mitsubishi, Daikin, Aux, Midea,

Vállaljuk:

-Lakossági és ipari klímaberendezések telepítését

-Hőszivattyús fűtési rendszer tervezését, kivitelezését

-Hűtőkamrák tervezését, kivitelezését

-Hűtési rendszerek szivárgásvizsgálatát

-Időszakos karbantartások szakszerű elvégzését

Írj Te először kommentet "Forradalmi technológia otthonunk légminőségéért – A KlímaCsászár ajánlja!"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*