Miért szenzációs választás a férfi farmerdzseki hűvös őszi reggeleken?

Népszerű ajánlatok

Csípős szél, egyre alacsonyabb hőmérséklet, köd, bőr alá bekúszó nyirkosság – ez is az ősz egyik arca, amit főleg az amúgy is nehezen induló reggelekre tartogat. Ébredés után az ember hajlamos fázni, hát ha még ilyen fogadtatás várja odakint. De ha akad otthon a gardróbban egy farmerdzseki, akkor máris átalakulhat a kép, meg persze a komfortérzet. Alább mutatjuk is, hogy miért!

Jöjjenek a miértek, avagy miért annyira kedvelt a farmer?

Minden itt kezdődik. A farmer iránt táplált rajongásnál, ami világszerte tízmilliókat érint. Mondhatnánk, hogy maga a jelenség megmagyarázhatatlan, de akkor nem állítanánk igazat. Ugyanis elég csak ránézni arra a fajta kellemre, amit a farmer megtestesít, és azonnal egyértelművé válik, hogy a stílusos megjelenés a válasz a miértekre. Azért rajonganak ennyien érte, és azért sorakoznak a Bolf.hu kínálatában a trendibbnél trendibb modellek, mert egyszerűen jól néznek ki. Nem szimplán divatosak, mivel tulajdonképpen némileg a divat felett állnak. Nem hat rájuk az idő, épp ugyanannyian nyúlnak utánuk ma, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt. A különbség talán csak annyi, hogy egy évtizede a farmer, mint alapanyag kuriózumnak számított, míg mára bárki számára megtapasztalható mindaz a karakter, amit jól látható módon képvisel.

Miért éppen farmerdzseki?

Meg is érkeztünk a második felvetéshez. A válasz azonban már-már bagatell. Azért, mert kellő védelmet biztosít a csípős időjárással szemben, ugyanakkor nem túl vastag, mégis vonzó viselet. Ha napközben a nyár felbukkanna, akkor a dzseki akár el is rakható a táskába, vagy bedobható az autóba. Amúgy pedig kellemes érzetet kelt pontosan azért, mert nem túlságosan vaskos, átengedi a levegőt, mégis a hűvöstől óv. Tökéletes kombináció. Egy farmernadrággal határozottan vagány összhatást kelt, alá pedig gyakorlatilag bármilyen póló, pulóver berejthető.

Az egyes szabásokat érdemes átnézni, mert ezen a ponton azért jócskán akadhatnak ízlésbeli eltérések. Van, aki például imádja a csuklyás modelleket, megint más nem különösebben rajong értük. Pedig a felhozatalban kapucnis és a nélküli variációk is felfedezhetőek, azaz kompromisszumok helyett a legjobb, ha mindenki arra a fazonra voksol, ami neki személy szerint egyénileg a nagybetűs befutó.

Melyek a 2023-as év „leg” árnyalatai?

Akad néhány „leg” a tarsolyban. Az egyik legmeghökkentőbb szín kétségtelenül a bordó, ami ugyanakkor elképesztően férfias, ráadásul kár lenne tagadni, hogy az ősz hangulatához minden szinten passzol.

A legkedveltebb vitathatatlanul a kék szín, azaz a farmerszín, aminek természetesen számtalan árnyalata is megtalálható. A legmarkánsabb még mindig a fekete, ami a maga domináns kisugárzásával férfiak, és vigyázat, nők kedvence is egyben!

Az egyik legegyedibb árnyalat a szürke, ami önmagában nem nevezhető vadítóan új színvariációnak, viszont az a színvilág, amit megtestesít messze távol áll a galambszürkétől, van benne valami plusz, ami miatt különösen a szürkés szemszínű férfiak ruhatárában extrán jól mutat.

A sikeres választás kulcsa, hogy személyesen mi tekinthető a legjobbnak? Ha ez megvan, akkor a vonzó fellépés garantálható.

 

(X)

Írj Te először kommentet "Miért szenzációs választás a férfi farmerdzseki hűvös őszi reggeleken?"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*