Dupla Ironmant teljesítene a móri sportember

Népszerű ajánlatok

Fogarasi Zoltán Dániel móri sportember néhány napja az alábbiakat tette közzé Facebook oldalán – kérve egyben segítségüket ahhoz, hogy sikerülhessen az álma – idézzük:

A nagy álmom: Dupla Ironman táv teljesítése: 7.6 km úszás, 360 km kerékpározás, 84 km futás 35 órán belül.

Sziasztok kedves ismerőseim, sportbarátaim!  Segítségért fordulok hozzátok.

Ezek a hivatalos versenyfotók 1 héttel ezelőtt készültek a balatonfűzfői Irontávon.

Az utóbbi 1-1.5hónap alatt sikeresen teljesítettem 2 vasember távot és most érzem azt,hogy eljött az ideje a nagy álmomnak,amit már évek óta tervezgetek.

Úgy érzem,hogy most képes vagyok rá,mert fizikailag és mentálisan is erősnek érzem magam.

Mivel nem igazán akar összejönni a dupla táv teljesítése hivatalos körülmények között,így arra a dülőre jutottam,hogy megszervezem ezt saját magamnak egyéniben.

Tegnap erősödött meg bennem igazán az a gondolat,hogy 3 hét múlva nekivágok a fent leírt dolognak és megpróbálom valóra váltani.

A szervezés folyamatban van,de mivel elég komplikált a dolog,így külső segítségre is szükségem van.

Eddig 3-4 ember/sportbarátom/barátom felajánlotta stabilan a segítségét,de még szükségem lenne további segítő emberekre.

Persze ennek a segítői létszámnak a kidolgozása is folyamatban van…

A program:

Móron 2023.10.07. reggel 07-7:15 között a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban megkezdem a 7.6km-es táv leúszását,ez megközelítőleg 3-4 órát fog igénybe venni.

Az uszoda öltözőjében átöltözök és kintről indulva/bringára ülve megkezdem a kb.18 környi Mór-Pusztavám-Mór távolság letekerését(360km).

Ez nagyjából 16-18 órányi tekerést jelent.

Minden egyes kör után az uszodánál lévő pihenő/segítő/frissítő sátrunkhoz fogok visszatérni és onnan kezdem meg a következő kört.

Ez a pálya így elég szintes lesz/kb.2800-3200 méternyi szintemelkedést fog tartalmazni.Ezért sem kapkodhatom el a dolgot,mert utána jön a 84kilométernyi futás a város különböző utcáiban,de ugyanazon a körön és útvonalon.Egy kör 3.5-5 kilométer lesz és minden kör után szintén az uszodához térek vissza és onnan indulok ki a következő körre.

Ez nagyjából 11-12 órányi időt fog igénybe venni.

Előreláthatólag legkésőbb vasárnap este 19 órára be kell fejeznem az utolsó futókörömet és célba kell érnem az uszoda előtti placcra,ahol lesz 1-2 segítő ember.

A történet eddig úgy néz ki,hogy bringánál lesz felváltva autós és pár körön keresztül bringás kísérőm is.Mivel egész éjszaka is tekerni fogok,így a biztonságom érdekében és a szükséges technikai eszközök elérése miatt szükségem van erre az opcióra.Futásnál pedig szintén kell bringás kísérő,aki hozzá a frissítéshez szükséges dolgokat,hogy minél kevesebb dolgot és súlyt kelljen magamon cipelnem.

Valószínűleg 30 km környékén már erős holtponti hatásokkal fogok küzdeni,így már be kell iktatnom a futás-séta kombinációt is.

Onnantól kezdődik majd a harc mentálisan és fizikailag is egyaránt.

Azt szeretném megtudni,hogy van-e köztetek olyan ember aki szívesen és önzetlenül segítene nekem az álmom megvalósításának a kivitelezésében/kísérő vagy mentálisan támogató szàndékkal.?

A másik dolog:

Szeretnék a teljesítés mögé helyezni valamilyen jótékony célú gyűjtést is ,de ebben sajnos nem vagyok jártas.

Jó lenne,ha valaki tudna még profitálni ebből a dologból!

Ebben tud nekem valaki segíteni???

És még lenne itt valami.

Itt a kedves fotós ismerőseimet szeretném megszólítani.

Jó lenne,ha sikerülne lőni pár jobb minőségű fotót is az úszás/bringa/futás közben,mert ez a dolog lehet,hogy csak egyszer fog megtörténni az életemben..

Mindennemű segítségnek őszintén örülök és nagy becsben tartom azt!!

Dióhéjban ennyi a dolog és ne feledjétek,hogy :

“Az út maga a cél,a cél maga az út!”

Köszönöm ha elolvastad és köszönöm,ha megpróbálsz segíteni!

A megosztásokat szintén megköszönöm!”

Facebook oldala itt található, ha valaki segíteni szeretne: https://www.facebook.com/zoltandaniel.fogarasi

 

Fotók: Facebook/Fogarasi Zoltán Dániel

Írj Te először kommentet "Dupla Ironmant teljesítene a móri sportember"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*