Szakmák vására – Pályaválasztási kiállítás Székesfehérváron

Népszerű ajánlatok

/Fotó: Pixabay/

Pályaválasztási kiállítást szervez a Fejér Megyei Kormányhivatal pénteken és szombaton. A program elsősorban a 7-8. osztályos, általános iskolás tanulóknak szól, azonban idén kiemelt figyelmet kapnak a pályamódosítás vagy állásváltoztatás előtt álló felnőttek is. A Budai út 45-ben várják az érdeklődőket.

A Fejér Megyei Kormányhivatal október 14-én, pénteken 9 és 16 óra között, valamint október 15-én, szombaton 9 és 12 óra között ismét megrendezi pályaválasztási kiállítását. A Szakmák vásárának a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Műszaki Technikuma ad otthont.

A program célközönsége főként a pályaválasztás előtt álló 7-8. osztályos tanulók és a végzős középiskolás diákok, de a szervezők az idei évben kiemelt figyelmet fordítanak a felnőttekre is. A szakképesítéssel nem rendelkezők, vagy pályamódosítás, állásváltoztatás előtt állók is számos lehetőségről informálódhatnak.

A kétnapos rendezvényen a Székesfehérvári Szakképzési Centrum mind a 11 iskolája képviselteti magát. Pénteken 10-11 óra között, valamint 15-16 óra között az érdeklődőknek lehetőségük lesz választ kapni minden kérdésükre a „Kérdések óráján”, ahol az intézmények képviselői adnak tájékoztatást.

Emellett a rendezvények helyszínéül szolgáló Széchenyi István Műszaki Technikum több szakmai műhelyébe is betekintést enged a látogatók számára – például a gépészműhelybe, a gyártósori műhelybe, illetve a robotikai tevékenységet is szemléltető szakmai műhelybe. A rendezvény két napján, óránkénti beosztású csoportfoglalkozások keretében a Digitális Közösségi Alkotóműhely is tárt kapukkal várja az érdeklődőket, ahol egy helyen találkozik a modern oktatás, a technológiai innováció és a kézügyesség a projektgondolkodás megvalósítása érdekében.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Forrás: OKK Fehérvár

Írj Te először kommentet "Szakmák vására – Pályaválasztási kiállítás Székesfehérváron"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*